Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
tek taktım zaten external dediğim oydu. attigim fotograf da cekemedigi icin filamenti basamadiTPU filamenti AMS modülde kullanamazsınız hocam ayrıca tek olarak takmanız lazım
tek taktım zaten external dediğim oydu. attigim fotograf da cekemedigi icin filamenti basamadi
Aslında biraz bastı ilk denememde. 2 cm kadar yükseldi. Filamenti elle ittirince akiyor sorun yok. kendi haline birakinca cekemiyor. tpu için çekme ayarı ayrıymış sanırım o mu eksik bende acabaFilament değişiminde boşa akıttığı zamanda yine aynı şekilde akmıyor mu TPU filament, yoksa sadece baskıyı başlatıldığı zaman resimdeki gibi mi oluyor.
1.75 yazıyor filament üzerinde. Kumpasla şimdi ölçtüm 1.20 civarı ölçtü hatalı mı geldi acaba. sizde varmı TPUTPU kaç peki ? büyük ihtimal çok yumuşak kalıyor ve ekstruder dişlileri çekerken arada çok ezildiği için tam ittiremiyor olabilir.
tpu da çap kaç olmalı nerede yazıyor ? 1.28 i makine çekmiyor nasıl kullanıcam ?1.75mm çap ölçüsüdür. TPU'da ekstra numara vardır, satın alırken sitede yazar. Örnek 80 85 veya 95 98 gibi. Nu numara yumuşaklığını temsil eder.
resimde yaziyor çap 1.75 diye diğer değerle işimiz yok sanki1.75mm çap ölçüsüdür. TPU'da ekstra numara vardır, satın alırken sitede yazar. Örnek 80 85 veya 95 98 gibi. Nu numara yumuşaklığını temsil eder.
tpu da çap kaç olmalı nerede yazıyor ? 1.28 i makine çekmiyor nasıl kullanıcam ?
resimde yaziyor çap 1.75 diye diğer değerle işimiz yok sanki
ölçtüm o çıktı hocam hatalı üretim heralde. iade alıcaklar filament marketim den almistim1.28mm nasıl çıkıyor o zaman![]()
1.28mm nasıl çıkıyor o zaman![]()
Selamlar öncelikle iyi bayramlar. Böyle bir blog açtığınız için teşekkürler. Tpu 95 a için de baskı profilinizi paylaşabilir misiniz? seyahat ederken filament akıtmaya devam ediyor bendeki sorunda bu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.