Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü parçaların tabladan çıkmaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali2025
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    n/a
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin

ali2025

Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
parçaları yazdırdım ama ıspatula ile parçaları çıkarırken parça kırıldı. nasıl bir önlem alabilirim?

Çözüldü parçaların tabladan çıkmaması

normal şartlarda baskı bittikten sonra ellemeden kendi soğukluğu ile 5-10 dakika sonra tabladan otomatik ayrılır ABS + birde porima kullanıyor. Eğer yapıştırıcı vs sürmediysen tablaya
tabla ısısı cok oldugundan olabılır ama öyledir demiyorum parcada bozulma varmıydı bılemıyorum ama genellıkle yapısmasın köşelerin kalmadan parcanın durması iyi bir durumdur sız kendı ayarlarınızı yakalayın ama daha once dedıgım gıbı PLA ile baskılar alarak biraz acemiliğinizi atın

şu aralar dediğiniz gibi parşaları teker teker baskı yapıyorum. parçalarda bozulma yok . temiz yazıyor.

resim de gördüğün gibi bir geçmeli bağlantı elemanı yapıyorum. çıktı aldım temiz bir şekilde . birleştirirken çıt diye geçme sesi geliyor. geçti ama 1 köşesini kırdı.

Ekli dosyalar

• dda.webp
    dda.webp
    24.3 KB · Görüntüleme: 3
resim de gördüğün gibi bir geçmeli bağlantı elemanı yapıyorum. çıktı aldım temiz bir şekilde . birleştirirken çıt diye geçme sesi geliyor. geçti ama 1 köşesini kırdı.
benım buna burdan yorum yapmam zor kullandıgın fılament çeşidi veya ölcülerde sıkıntı olabilir sebebi çok modeli nerden ındırdın kendinmi çizdin eğer indirdiysen yorumları ıncele daha once basına gelen varmı baq

ben kendim çiziyorum parçalarımı. tasarım bitti. eksiklikler var onları düzenliyorum.

normal şartlarda baskı bittikten sonra ellemeden kendi soğukluğu ile 5-10 dakika sonra tabladan otomatik ayrılır ABS + birde porima kullanıyor. Eğer yapıştırıcı vs sürmediysen tablaya

Çözüm

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri