Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
parçaları yazdırdım ama ıspatula ile parçaları çıkarırken parça kırıldı. nasıl bir önlem alabilirim?
pei tablayı saga sola bıraz buk esnet zaten açılacak sen hangi tur fılament kullanıyorsun tabla ne ısı ne vsparçaları yazdırdım ama ıspatula ile parçaları çıkarırken parça kırıldı. nasıl bir önlem alabilirim?
ABS filament kullanıyorum. Hakan ın filament ayarlarını kullandım. tablayı esnetmek aklıma gelmedi.pei tablayı saga sola bıraz buk esnet zaten açılacak sen hangi tur fılament kullanıyorsun tabla ne ısı ne vs
en ucuz renk degısımı fılamentlerı var onlardan al bol bol bas çöz biraz olayları zaten odada yer kalmayacak otdan .oktan şeylerden bir süre sonraşu aralar dediğiniz gibi parşaları teker teker baskı yapıyorum. parçalarda bozulma yok . temiz yazıyor.
benım buna burdan yorum yapmam zor kullandıgın fılament çeşidi veya ölcülerde sıkıntı olabilir sebebi çok modeli nerden ındırdın kendinmi çizdin eğer indirdiysen yorumları ıncele daha once basına gelen varmı baqresim de gördüğün gibi bir geçmeli bağlantı elemanı yapıyorum. çıktı aldım temiz bir şekilde . birleştirirken çıt diye geçme sesi geliyor. geçti ama 1 köşesini kırdı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.