Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgi Bambu Lab A1 Mini - A1 - P1P - P1S - X1C için Isı Kule Testi

İlgili modellerin hazır profil ayarları ile ısı kule testi yapmak isteyenler eklediğim bağlantıdan tasarımcının modellerini kullanabilirsiniz. Doğrudan Bambu Stüdyo programından aç demeden önce modelinizi seçip direk dilimleyip baskıyı verin. "Katman kalınlığını kendinize göre değiştirin"

Elbette bu ayarları dileyen başka yazıcı modelleri içinde kullanabilir. Isı kule testi genellikle yeni filament değişiminde ipliklenme var mı? yok mu! veya katmanlar arası baskı kalitesini öncesinden kontrol etmek için yaparız.

1747659824580.webp

Bugün ısı kulesi basmaya çalıştım. Fakat dilimle dediğimde ısı en alttan ykarıya kadar sabit ısıda baskı yaptı. ara katmanlarda manuel olarak ısı değiştirmek zorunda kaldım. Dilimleme öncesi bir yerde hata yapıyorum sanırım. Onu bulamadım...

Tamam sorun bendeymiş. Yukarıdaki linkten tekrar denedim. dilimleme sonrası ısı değişkenlerini gördüm. Boşuna 1 saat manuel uğraşmışım :D
Teşekkürler....

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri