Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ARKADAŞLAR LOGO ANAHTARLIK BASIMINDA Kİ AYARLAR NASIL SİZCE NASIL BASMALIYIM?

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
BAMBU A1 COMBO
🔹 Kullanılan Filament
BETA
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
BAMBU STUDIO

behzat37

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
15
LOGO ANAHTARLIK BOYUTU VE AYARLAR BU ŞEKİL DE YAZILARIN OKUNABİLİR1764260624414.webp OLMASINI İSTİYORUM. CEPTE RAHATSIZLIK ETMEYECEK1764260646055.webp1764260661933.webp1764260671029.webp1764260676490.webp1764260685395.webp BOYUTTA . PÜRÜZSÜZ İSTİYORUM.

Çözüldü ARKADAŞLAR LOGO ANAHTARLIK BASIMINDA Kİ AYARLAR NASIL SİZCE NASIL BASMALIYIM?

SONUÇ OLMADI. ÇOK PÜRÜZLÜ ÇOK DEĞİŞİK OLDU YAZILAR PERT
Katman yüksekliğini 0.16 yap
dolgu deseni jiroid yap
duvar döngün 2 olsun
dikiş konumu arka
hızı elleme normal bırak 50 - 105 dış duvar 50 yap iç duvar 250 yap destek kapat
prime kulesini aktive et değilse ve puanları atla. boşluk doldurma %100 iç takviye duvarı kapalı
"Ironing" (Ütüleme) kullan
1. Ayarı Açma Sol taraftaki işlem panelinden Quality (Kalite) sekmesine tıklayın. Aşağılara doğru inin ve Ironing (Ütüleme) kutucuğunu işaretleyin.
2. Doğru Seçeneği Seçme Ironing aktif olunca altında seçenekler çıkar. Buradaki "Type" (Tür) seçimi çok önemlidir: All top surfaces (Tüm üst yüzeyler): Modelin içindeki ara katmanlar dahil düz olan her yeri ütüler. (Çok zaman alır...
SONUÇ OLMADI. ÇOK PÜRÜZLÜ ÇOK DEĞİŞİK OLDU YAZILAR PERT
Katman yüksekliğini 0.16 yap
dolgu deseni jiroid yap
duvar döngün 2 olsun
dikiş konumu arka
hızı elleme normal bırak 50 - 105 dış duvar 50 yap iç duvar 250 yap destek kapat
prime kulesini aktive et değilse ve puanları atla. boşluk doldurma %100 iç takviye duvarı kapalı
"Ironing" (Ütüleme) kullan
1. Ayarı Açma Sol taraftaki işlem panelinden Quality (Kalite) sekmesine tıklayın. Aşağılara doğru inin ve Ironing (Ütüleme) kutucuğunu işaretleyin.
2. Doğru Seçeneği Seçme Ironing aktif olunca altında seçenekler çıkar. Buradaki "Type" (Tür) seçimi çok önemlidir: All top surfaces (Tüm üst yüzeyler): Modelin içindeki ara katmanlar dahil düz olan her yeri ütüler. (Çok zaman alır, genelde gerekmez). Topmost surface only (Sadece en üst yüzey): (Bunu Seçin) Sadece modelin en tepesinde görünen kısmı (sizin örneğinizde harflerin ve dış çemberin üstünü) ütüler.
3. İnce Ayarlar (Gerekirse) Genellikle varsayılan (default) ayarlar gayet iyi çalışır, ama daha da mükemmel sonuç için şunları kontrol edebilirsiniz: Ironing Pattern: "Rectilinear" standarttır, iyidir. Ironing Speed: Genellikle 30mm/s civarındadır. Eğer yüzey parlak olsun isterseniz biraz daha hızlandırabilir, mat olsun isterseniz yavaşlatabilirsiniz. Ironing Flow: %10-%15 arası idealdir. Bu, ütüleme yaparken çok az miktarda plastik akıtarak boşlukları doldurmasını sağlar.

Çözüm
ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER AYARLARI DENEYECEĞİM. Ironing Pattern: "Rectilinear derken o kısmı anlamadım . ütü deseni dikdörtgen nerde tam olarak . 1764269503694.webp

olaya el atayım ben, bununla ilgili bir video ekleyeceğim hatta senin dosyanı kullanayım bana STL dosyayı info@deneyimvakti.com mail olarak gönderir misin. Yapılacak 3,4 ayar var ama anlatılacak değil benimde test etmem lazım biraz daha.

olaya el atayım ben, bununla ilgili bir video ekleyeceğim hatta senin dosyanı kullanayım bana STL dosyayı info@deneyimvakti.com mail olarak gönderir misin. Yapılacak 3,4 ayar var ama anlatılacak değil benimde test etmem lazım biraz daha.
abi gönderdim . kontrol edersen sevinirim

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-11-28 at 12.42.03.webp
    WhatsApp Image 2025-11-28 at 12.42.03.webp
    54.8 KB · Görüntüleme: 11
Geri