Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Katman yüksekliğini 0.16 yapSONUÇ OLMADI. ÇOK PÜRÜZLÜ ÇOK DEĞİŞİK OLDU YAZILAR PERT
Katman yüksekliğini 0.16 yapSONUÇ OLMADI. ÇOK PÜRÜZLÜ ÇOK DEĞİŞİK OLDU YAZILAR PERT
sizde yoksa doğrusalda olurÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER AYARLARI DENEYECEĞİM. Ironing Pattern: "Rectilinear derken o kısmı anlamadım . ütü deseni dikdörtgen nerde tam olarak . Ekli dosyayı görüntüle 1515
mühendis arkadaşım çizdiLogoyu nasıl yaptın
abi gönderdim . kontrol edersen sevinirimolaya el atayım ben, bununla ilgili bir video ekleyeceğim hatta senin dosyanı kullanayım bana STL dosyayı info@deneyimvakti.com mail olarak gönderir misin. Yapılacak 3,4 ayar var ama anlatılacak değil benimde test etmem lazım biraz daha.
boşluk doldurma
SİZİN VERDİĞİNİZ AYARLARLA YAPILDI . GAYET GÜZEL GÖZÜKÜYOR UMARIM FİRMAYLA ANLAŞIRIZ.sizde yoksa doğrusalda olur
EYVALLAH ABİ. GELİŞME OLURSA YAZICAMgayet güzel olmuş![]()
rica ederim hayırlı olsun.SİZİN VERDİĞİNİZ AYARLARLA YAPILDI . GAYET GÜZEL GÖZÜKÜYOR UMARIM FİRMAYLA ANLAŞIRIZ.
sağolun. nasıl olmuş sizce?rica ederim hayırlı olsun.