Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yedek parça

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Creality K1
🔹 Kullanılan Filament
ABS
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
CREALİTY

Görsoy

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
2
Yedek parça

merhabalar abs filament denemesi yaparken kontrol etmeyi unuttum 3 saat sonra filament resimdeki gibi extruder e sarılmış şekilde buldum ,mavi topu nozzle den tutup çekeyim derken yanındaki parçalarla birlikte koptu makina 2509 unkown exception ve 2092 internal eror verdi ben şimdi hangi parçaları almalıyım nerde satılır takılması kolaymıdır

525829885_1801273487407462_1995501541988156179_n.webp

Çözüldü Yedek parça

Kötü olmuş.

1 tanesi ısıyı veren
1 tanesi ısıyı ölçen

kopan parçaların bu. Bunu yapman normalde zor olması lazım, sanırım hotendi çıkartmaya çalıştın kabloları soketten çıkartmadan. Neyse geçmiş olsun olan olmuş artık.

Şimdi bunları alıp takması kolay zor değil. Dilersen Tam hotend seti alabilirsin 600 ₺ civarıdır, hazır gelir direk soketleri takarsın kullanırsın. Yada ısıtıcı ve ısı ölçer kısmıda alabilirsin onlarda tanesi 200 300 ₺ dir aslında aşağı yukarı tam hotend fiyatına yakın olacaktır.

Sadece örnek olarak 2 tane link atacağım gerisi sende, karşıma çıktıkları için

...
Kötü olmuş.

1 tanesi ısıyı veren
1 tanesi ısıyı ölçen

kopan parçaların bu. Bunu yapman normalde zor olması lazım, sanırım hotendi çıkartmaya çalıştın kabloları soketten çıkartmadan. Neyse geçmiş olsun olan olmuş artık.

Şimdi bunları alıp takması kolay zor değil. Dilersen Tam hotend seti alabilirsin 600 ₺ civarıdır, hazır gelir direk soketleri takarsın kullanırsın. Yada ısıtıcı ve ısı ölçer kısmıda alabilirsin onlarda tanesi 200 300 ₺ dir aslında aşağı yukarı tam hotend fiyatına yakın olacaktır.

Sadece örnek olarak 2 tane link atacağım gerisi sende, karşıma çıktıkları için

yine sipariş vermeden sitenin whatsapp hattından durumu belirt ve teyit et doğru parça mı işimi görür mü diye.

Çözüm
2. attığım link K1 olmayabilir uyumlu mu bilmiyorum sorabilirsin onu satıcı siteye.

Sağol .Yok direk filament ,nozzule ucundan arkaya doğru top şeklinde sarılıp yapışmıştı nasıl çıkaracağımı bilemedim panikle mavi topu çıkarayım derken parçalarda geldi .Sanırım ısı ayarını da yapamadım ilk defa abs kullandım uzun sürede kullanmam herhalde :) tam set almak daha mantıklı galiba tamamdır Teşekkür ederim

Geri