Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü TPU baskı problemi

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
bambulab a1 combo
🔹 Kullanılan Filament
SAVA TPU 95
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
bambulab studio

gusenol

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
17
IMG_20251007_005338.webp

TPU baskım bu şekilde kalıyor ne hata veriyor ne ilerliyor.

Çözüldü TPU baskı problemi

Bunu yeni görüyorum konuyu, çözebildin mi ?
SAVA marka filament denedim. Daha önce tpu denemedim hiç. ilginç bir şekilde bu şekilde belli bir süre duruyor. Filamenti nozzle ın etrafına da bulaştırıyor birkaç dakika sonra devam ediyor baskıya. Ben birkaç sefer hata var diye iptal ettim. makerworld deki en çok basılan top u basmaya çalıştım. Sonunda bastım fakat neden bu hareketi yaptığını çözemedim.

SAVA marka filament denedim. Daha önce tpu denemedim hiç. ilginç bir şekilde bu şekilde belli bir süre duruyor. Filamenti nozzle ın etrafına da bulaştırıyor birkaç dakika sonra devam ediyor baskıya. Ben birkaç sefer hata var diye iptal ettim. makerworld deki en çok basılan top u basmaya çalıştım. Sonunda bastım fakat neden bu hareketi yaptığını çözemedim.

Çözüm

doğrusu ilginç bir durum, bende anlayamadım doğrusu

Geri