Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tabloya yapışmama

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Banbu lan
🔹 Kullanılan Filament
Porima
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu lab studio

Earda

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
4
Yazıcı bir vakit yazdıktan sonra tablodan çıkıp ipliklenme yapıp nesneyi bozuyo.
Kolonya ile silip denememi söylediler sildim olmadı .

Yazıcı bir vakit yazdıktan sonra tablodan çıkıp ipliklenme yapıp nesneyi bozuyo.
Kolonya ile silip denememi söylediler sildim olmadı .

Selamlar Kolonya ile değil, doğru yöntemi sana iletiyorum. Aşağıdaki video aç, dakika 10:10 başla izle (Tabla yıkama kısmı) Bunu mutlaka deneyiniz. Ayrıca ipliklenme konusu için bir görsel eklersen çok iyi olur. Tabla kaynaklı mı yoksa sıcaklık mı vs net görebilirsek eğer iyi olur.

Selamlar Kolonya ile değil, doğru yöntemi sana iletiyorum. Aşağıdaki video aç, dakika 10:10 başla izle (Tabla yıkama kısmı) Bunu mutlaka deneyiniz. Ayrıca ipliklenme konusu için bir görsel eklersen çok iyi olur. Tabla kaynaklı mı yoksa sıcaklık mı vs net görebilirsek eğer iyi olur.

Evet abi nesne yere düşünce oldu aslında o ipliklenme

Tamamdır, video içerisinde yer aldığı gibi tablanı temizle. Buna ek olarak şöyle yapabilirsin. Dış kenarına etek ekleyebilirsin, model kalkmasın diye.

1755698095650.webp

Çözüm
Çok teşekkür ediyorum bunu yapmadan tabloyu videosaki gibi yıkadım gayet iyi oldı teşekkür ederim desteklerle alakalı şey sormak istiyorum aşırı zor çıkıyolar ona ne yapabilirm

çok şükür çözüldüğüne sevindim :) Tablaya çıplak elle dokunmadığın sürece 1,2 hafta rahat kullanırsın full baskı alıyorsan eğer. Onun dışında en az 1 ay gider. Daha sonra tekrar aynı yıkama yapman yeterli.

Geri