Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

tabla sabitleme vidasi

3dtolga

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
3
arkadaşlar merhaba servise gönderdigim elegoo centauri carbon yazicimin servis seyehat esnasinda sabitlemek icin 2 adet vida ile sabitlemişti unutarak makinayi çaliştirdim tabla vidali oldugu için z eksen motoru yüsek ses ve titreşim yapti 10 saniye kadar sonra makinayi hemen kapatip vidalari söküp tekrar açtim test baskilari da aldim z eksen hareketinde bi anormallik gözleyemedim kayiş motor veya motor kasnagina zarar vermişmidir kontrol etmem gereken yer varmidir teşekkür ederim

selamlar

baskı testi problem yoksa devam, bunu bambunun a1'de çok yaşanıyor, üst direklerde plastiği sökmeyip çalıştırıp takılıyor, genelde problem yaşayan görmedim.

selamlar

baskı testi problem yoksa devam, bunu bambunun a1'de çok yaşanıyor, üst direklerde plastiği sökmeyip çalıştırıp takılıyor, genelde problem yaşayan görmedim.
teşekkürler hakan bey sanirim makinayi yapaken bu tür riskler olabildigi için donanimi tolere eder şekilde yapiyorlar iyi çalişmalar

büyük ihtimal ama yine dikkatli olmak lazım, pahalı cihazlar kullanıyoruz

Geri