Kolay gelsin baskılarımda hatalar olmaya başladı bende servise attım tabla ayarını kontrol etmemi söyledi manual g code ile yaptım a4 kağıdı gececek kadar ama katman aralarında boşluklar var tabla ayarını kolay bir şekilde nasıl yapabilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben manual tabla ayarı yaptım siteden indirip ama yine first layer aldığımda boşluklar oldu
alacak olduğum first layerde bu şekilde yazıyor
bu modeli basmak istedim ama %25 büyülterek nozzl bi süre sonra uclarına baskı yapmaya başladı bu şekilde oldu baskıyı eğdi
![]()
Cute Hot Air Balloon Lamp Shade | 18cm diameter by ‹ms/› MakerWorld: Download Free 3D Models
Cute Hot Air Balloon Lamp Shade | 18cm diameterThis cute hot air balloon lamp shade is part of a versatile series of inter-compatible shades, each with its own unique design.The balloon has an approximate diameter of 18cm, making it perfectly suitable for printing even on the smallest Bambu Lab...makerworld.com
nozzl ucu modeli yaparken baskı yapıyor modelde eğiliyor sonra bozulmalar ortaya cıkıyor