Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

STL uzantılı olan bir dosyayı farkı uzantı biçimine çevirebilir miyiz? Örnek (solidworks)

eyuphanakd

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
6
Bambu Stud. bazı hoşuma giden minyatür öğeleri anahtarlık takacağı eklemek istiyorum aktif kullandığım solid var. Daha önce deneyen oldu mu bilgi almak için bu konuyu açıyorum çok teşekkürler.

Bambu Stud. bazı hoşuma giden minyatür öğeleri anahtarlık takacağı eklemek istiyorum aktif kullandığım solid var. Daha önce deneyen oldu mu bilgi almak için bu konuyu açıyorum çok teşekkürler.
Bambu Studio gibi dilimleme programlarının STL dosyalarını düzenleme yetenekleri oldukça kısıtlı, bu yüzden Shapr3D gibi yazılımlar kullanabilirsin; bana da bu yazılım en kolay gelenlerden biri.

Eğer basit bir şeyse, parçayı oluştur ve olması gereken yere sürükleyerek Bambu Studio'da çıktı al.

Bambu Studio'nun kabiliyetleri yetmezse, oluşturacağın ekstra parçalar için Tinkercad sitesini kullanabilirsin. veya Shapr3D
yapmak istediğini anlamadığımdan biraz karışık bir cevap vermiş olabilirim

solidworkste düzenleyebilirsin ancak poligon sayısı yüksek ise solidworks ile çalışmanı tavsiye etmem.

Bambu Studio gibi dilimleme programlarının STL dosyalarını düzenleme yetenekleri oldukça kısıtlı, bu yüzden Shapr3D gibi yazılımlar kullanabilirsin; bana da bu yazılım en kolay gelenlerden biri.

Eğer basit bir şeyse, parçayı oluştur ve olması gereken yere sürükleyerek Bambu Studio'da çıktı al.

Bambu Studio'nun kabiliyetleri yetmezse, oluşturacağın ekstra parçalar için Tinkercad sitesini kullanabilirsin. veya Shapr3D
yapmak istediğini anlamadığımdan biraz karışık bir cevap vermiş olabilirim

aynen bunu ben yazdım
1758234112779.webp

Yardımın için çok teşekkür ederim demek istediğim aslında tam olarak şöyleydi Bambunun uygulamasında geziyorum bu parça hoşuma gitti ama anahtarlık takacağım daire yok o anahtarlık takılan daire yerini bambu stüdyodan yapamadım, diyorum ki sadece STL olarak mı dışarı çıkartabiliyoruz başka dosya olarak çıkartamıyor muyuz ? Ona göre bende solide çıkartıp ordan düzenleyim demek istemiştim bakacağım söylediğiniz sitelere inşALLAH

Ekli dosyalar

• IMG_7188.webp
    IMG_7188.webp
    22.5 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_7189.webp
    IMG_7189.webp
    62.1 KB · Görüntüleme: 4
Yardımın için çok teşekkür ederim demek istediğim aslında tam olarak şöyleydi Bambunun uygulamasında geziyorum bu parça hoşuma gitti ama anahtarlık takacağım daire yok o anahtarlık takılan daire yerini bambu stüdyodan yapamadım, diyorum ki sadece STL olarak mı dışarı çıkartabiliyoruz başka dosya olarak çıkartamıyor muyuz ? Ona göre bende solide çıkartıp ordan düzenleyim demek istemiştim bakacağım söylediğiniz sitelere inşALLAH
Bambudan modeli STL olarak dışa aktarıyorum. Ancak bu STL dosyasını doğrudan kendi kullandığım programda düzenleyemiyorum. Kullandığım program STEP formatını destekliyor. Bu yüzden, STL dosyamı STEP formatına çeviriyorum. AnyConv gibi siteler üzerinden bu dönüştürmeyi yapabiliyorum. Sana da bu şekilde, uygulamanın desteklediği bir formata (STEP gibi) dönüştürüp kullanabilirsin. Çünkü doğrudan STL üzerinde düzenleme yapılmıyor çoğu programa

Nerden Çeviriyorsun stl dosyasını bambudan mı ?

evet bambudan çıkartırken sadece stl çıkıyor benim gördüğüm acaba başka deneyen varmı dır diye yazdım göremeyince

Geri