Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular Sahte ESun filamentleri satılıyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🔹 Yazıcı Marka Model
a1 combo
🔹 Kullanılan Filament
esun pla+
🔹 Nozul
  1. 0.2 mm
  2. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu Stüdyo

faith

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
22
Merhabalar öncelikle, bi ara 2-3 yerde sahte esun filamentler satılıyor şöyle böyle muhabbeti görmüştüm geçen pek bilinmedik bir yerden ucuz diye esun marka filament aldım ve aşırı ipliklenme yaptı ilk baskımda, hiç bir zaman bu kadar ipliklenme yaşamamıştım. Bu bilgi doğru mudur yani piyasada sahte esun filamentler var mı varsa da orijinal olup olmadığını ambalajı olsun baskı testi olsun nasıl anlarım

Vakumuda iyi değildi ondan dolayı bayat mı yoksa sahte mevzusu var mı falan pek emin olamadım ambalajı aynı gibi zaten

Sahte marka filament olacağını çok düşünmüyorum yani mantıklı bir olay değil çok eski bayat bir ürün olabilir veya bazen sıcaklık ayarı ile oynamak gerekir ipliklenme için. Her daim aynı ayarlar iş görmüyor aynı filament olsa bile.

Sahte marka filament olacağını çok düşünmüyorum yani mantıklı bir olay değil çok eski bayat bir ürün olabilir veya bazen sıcaklık ayarı ile oynamak gerekir ipliklenme için. Her daim aynı ayarlar iş görmüyor aynı filament olsa bile.
Bi ara böyle bir muhabbet görmüştüm ondan dolayı aklımda soru işareti kaldı bana da eski filament olması olası gelmişti çünkü dediğim gibi vakumuda sıkıntılıydı, teşekkür ederim

Geri