Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Selamın Aleyküm dostlar.
Videolarda sık sık gördüğünüz ve gerek özelden talep ettiğiniz Porima PLA Filament kullananların talep ettiği tam profil ayarlarımın görüntüsünü ekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 70Ekli dosyayı görüntüle 71
Ekli dosyayı görüntüle 73Ekli dosyayı görüntüle 74
Ve aleykümselâm
@HakaN Bu "Porima PLA Premium Filamentler" içinde geçerli mi?![]()
Eyvallah adaşım. Çok sağ olun..Premium, Plus Pro çoğu markada bu profili kullanıyorum. Çok nadir sıkıntılı filament olduğunda sıcaklığı 5 derece düşürüyorum.
@HakaN Porima PLA Premium bir filamentim var elimde. Bu ayarları Bambu Studio'da göremedim. Nereden görebilirim?
Merhabalar,
Bambu lab a1 combo yazıcı kullanıyorum. Filament olarak porima pla premium satın aldım. Ayarlarını değiştirmeden kullandığımda çoğu baskım ya ilk başlarında ya da ortalarında çıt diye ses geliyor ve bir tarafı veya tamamı tabladan ayrılıyor. Ekteki ayarları yaptığım zamanda aynı sorunları yaşıyorum. Nadiren doğru baskı aldığım oluyor. Destek yönünü değiştiriyorum bu sefer destek temizliği yaparken baskı temiz olmuyor. Lütfen yardımcı olur musunuz ?