Selam öncelikle. Resimlerdeki üründen kullanan var mı? Birçok sitede satışı var sanırım sistemi biraz geliştirmişler ancak verimli mi? Kullanan var ise bilgilendire bilirmi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
temuda var cokBunun fiyatı nedir? veya direk link atabilir misiniz tam bakmak istiyorum
https://share.temu.com/ev9sDoYlouA TZ 4.0 diye videolarıda var youtube daBunun fiyatı nedir? veya direk link atabilir misiniz tam bakmak istiyorum
Siz hangi modeline baktınız bilemiyorum ama bu Klon olanlarda nozulu çok seri değiştirebiliyorsun avantajı budetaylı yorumlara denk gelmedim, herkes 5 yıldız vermiş geçmiş, insan tam deneyimini yazar faydası vs vs... Yani fiyat olarak bilemedim, bunu sipariş verirsen bu sana gümrük vs 1200 TL bulacak gibi. Bunun yerine orjinal hotend kitini alırım daha iyi diye düşündüm şimdi.
yukarıda verdiği ürün linkine baktım. Doğrusu birebir kullanan kişiden duymak daha faydalı olur, çok alternatif var ama yeterli geri bildirim veren yok.Siz hangi modeline baktınız bilemiyorum ama bu Klon olanlarda nozulu çok seri değiştirebiliyorsun avantajı bu
Malesef öyle o yüzden ben 1 adet sipariş edip kendimi feda ettimyukarıda verdiği ürün linkine baktım. Doğrusu birebir kullanan kişiden duymak daha faydalı olur, çok alternatif var ama yeterli geri bildirim veren yok.