Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

P1S P1P X1 yeni tip hot end ve nozzle

greenices

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
3
Selam öncelikle. Resimlerdeki üründen kullanan var mı? Birçok sitede satışı var sanırım sistemi biraz geliştirmişler ancak verimli mi? Kullanan var ise bilgilendire bilirmi.

Ekli dosyalar

• IMG_7603.webp
    IMG_7603.webp
    42.8 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_7604.webp
    IMG_7604.webp
    50.6 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_7605.webp
    IMG_7605.webp
    25.2 KB · Görüntüleme: 2
Bunun fiyatı nedir? veya direk link atabilir misiniz tam bakmak istiyorum

detaylı yorumlara denk gelmedim, herkes 5 yıldız vermiş geçmiş, insan tam deneyimini yazar faydası vs vs... Yani fiyat olarak bilemedim, bunu sipariş verirsen bu sana gümrük vs 1200 TL bulacak gibi. Bunun yerine orjinal hotend kitini alırım daha iyi diye düşündüm şimdi.

detaylı yorumlara denk gelmedim, herkes 5 yıldız vermiş geçmiş, insan tam deneyimini yazar faydası vs vs... Yani fiyat olarak bilemedim, bunu sipariş verirsen bu sana gümrük vs 1200 TL bulacak gibi. Bunun yerine orjinal hotend kitini alırım daha iyi diye düşündüm şimdi.
Siz hangi modeline baktınız bilemiyorum ama bu Klon olanlarda nozulu çok seri değiştirebiliyorsun avantajı bu

Siz hangi modeline baktınız bilemiyorum ama bu Klon olanlarda nozulu çok seri değiştirebiliyorsun avantajı bu
yukarıda verdiği ürün linkine baktım. Doğrusu birebir kullanan kişiden duymak daha faydalı olur, çok alternatif var ama yeterli geri bildirim veren yok.

yukarıda verdiği ürün linkine baktım. Doğrusu birebir kullanan kişiden duymak daha faydalı olur, çok alternatif var ama yeterli geri bildirim veren yok.
Malesef öyle o yüzden ben 1 adet sipariş edip kendimi feda ettim 😀 şuan takılı olan hotend öldüğünde onu takıp denerim ama kısa vadede bilgi verebilmem pek mümkün değil. Belki o arada benden önce kullananlar olur. İnsanlar nedendir bilmiyorum ancak bir kısın insan bildiklerini sır gibi saklıyorlar. Bilginin paylaşılmayınca tadı yok bence…

Geri