Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
araştırdığım kadarıyla orijinal olmayan nozzlelar 600-800tl civaro, orijinali ise 1600tl civarıydı sizce orijinal olmayan parçayı alsam bir sıkıntı vs olur mu ?
Orjinal olmayan dediğin? büyük ihtimal o hotend kit olarak değildir. 1 tane link ekler misin bakayım
"Marka" kısmında da kendi isimlerini girmişler, bambu lab kendi sitesinde 500-600tl civarına satıyor ondan dolayı orijinal bambu labin olduğunu hiç sanmıyorum. Kendi distribütörlerinin sitesinde de baktığım kadarıyla minimum 1400tl civarında falan orijinal diye bahsedilen parçayok ya normal bu yan ürün veya farklı bir marka değil bence.
Bambu labin kendi sitesinde 500-600 se bizde vergisi getirtmesi vs min 1000+ den satılmalı ben o mantıkta düşündüm bi alıp deneyeceğim bu hafta geri dönüşlerimi de yazarım çok teşekkürlerbilemedim, normalde sertleştirilmiş çelik olması gereken yani fiyatı da öyle ucuz değil. Genel baktım fiyatlar aşağı yukarı böyle ama. Aslında sormak lazım tam emin olmak için ama bir problem olacağını sanmıyorum çünkü çelik mi çelik
Bambu labin kendi sitesinde 500-600 se bizde vergisi getirtmesi vs min 1000+ den satılmalı ben o mantıkta düşündüm bi alıp deneyeceğim bu hafta geri dönüşlerimi de yazarım çok teşekkürler
Bunlar Orjinal değil Aliexpress Temu gibi sitelerde satılıyor ama genel olarak memnun insanlar bende yakında birtane almayı planlıyorum bunların genellikle uç nozzle kısmı da orjinalinin aksine değiştirilebilir oluyor bence denemekten fayda vararaştırdığım kadarıyla orijinal olmayan nozzlelar 600-800tl civaro, orijinali ise 1600tl civarıydı sizce orijinal olmayan parçayı alsam bir sıkıntı vs olur mu ?
Bunlar Orjinal değil Aliexpress Temu gibi sitelerde satılıyor ama genel olarak memnun insanlar bende yakında birtane almayı planlıyorum bunların genellikle uç nozzle kısmı da orjinalinin aksine değiştirilebilir oluyor bence denemekten fayda var
hadi hayırlı olsun bekliyoruzSipariş verdim elime ulaştığında 1-2 test baskısı alıp yorumlarımı yazacağım
evet orjinal olmayan hotend kitinde nozzle değiştirilebiliyor. ben aldım kullanıyorum. çıktı kalitesi olarak bir fark yok. ayrıca bakımı da daha kolay. sadece nozzle (kit değil) tekli de satılıyor, tıkandığı zaman uğraşmak yerine çıkar yenisini tak.Bunlar Orjinal değil Aliexpress Temu gibi sitelerde satılıyor ama genel olarak memnun insanlar bende yakında birtane almayı planlıyorum bunların genellikle uç nozzle kısmı da orjinalinin aksine değiştirilebilir oluyor bence denemekten fayda var