Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular Hangi tip baskı tablasını kullanmalıyız? Farkları nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan desdinaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

desdinaa

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
7
Selam arkadaşlar benim aklıma takılan bir soru var, 3d yazıcımı ilk aldığımda yanında gelen PEİ Tablayı kullanıyorum bu süreçte objenin alt tarafında katman izlerinin olmuyor olması dikkatimi çekti ve düz yüzeye sahip objelerimin ön yüzeyini tablaya temas eden taraf yaparsam katman izlerinden kurtulabileceğimi fark ettim. Ancak PEİ Tablada bunu yapmak istediğime simli parlak bir görüntü çıkıyor ortaya ben bunu önlemek için birkaç yeni tabla araştırmasına girdim, ve çok fazla model ile karşılaştım bu konu için önerebileceğiniz tabla modelleri, nedir ayrıca başka önereceğiniz tablalar da varsa onlarında özelliklerini yazabilirseniz ben ve benim gibi kafası karışık arkadaşlarımız için oldukça iyi olacaktır. Teşekkürler

Aleykümselam

Her tablanın desen olarak kendi özelliği var, kimisi karbon deseni verirken, kimisi renkli üçgen desenleri verir. İhtiyaçın olan şey Pürüzsüz PEI tabla veya Soğuk tabla olarak geçen siyah tabladır. Aşağıya 1 tane örnek ekliyorum

Diğer tablalar için tamamen tercih ve zevke göre değişir.

Aleykümselam

Her tablanın desen olarak kendi özelliği var, kimisi karbon deseni verirken, kimisi renkli üçgen desenleri verir. İhtiyaçın olan şey Pürüzsüz PEI tabla veya Soğuk tabla olarak geçen siyah tabladır. Aşağıya 1 tane örnek ekliyorum

Diğer tablalar için tamamen tercih ve zevke göre değişir.
Teşekkürler biraz inceledim ama fiyatları çok yüksek görünüyor yapabileceğim başka bir şey yok mu bu konuda? hani kendi tablamın 1 tarafını düz bir hale getirmenin veya başka birşey kullanmanın bir yolu varsa harika olur.

Teşekkürler biraz inceledim ama fiyatları çok yüksek görünüyor yapabileceğim başka bir şey yok mu bu konuda? hani kendi tablamın 1 tarafını düz bir hale getirmenin veya başka birşey kullanmanın bir yolu varsa harika olur.

Doğrusu bir yöntem yok :( mevcut elde olanla devam. Evet fiyatlar biraz yüksek. Zaten zamanla kullandıkça kalibre yaptığı için en arka kısım iyice deforme olacak ve ileride mevbur değiştirmek zorunda olacağın için o vakit ona göre bir tercih yaparsın.

Pei tabla her yerde iyi ama su temuda satılan tablalara dikkat et. Petg gibi çok yapısan çıktılarda sakın onları kullanma. Tel kabı, kutu vs. şeyleri basarken o tablolar çok iş görüyor.

Geri