Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü GS Logo 4 Yıldızı 5'e Revizyon

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin

3nginyalkn

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba. Yeni forumumuz hayırlı olsun. Öncelikle Mehmet Hakan Yavuz'a teşekkür ediyorum. Başarılı bir forum olması dileğiyle.
Ben öğretmenlik yapıyorum. Öğrencilere motivasyon sağlaması amacıyla 3d yazıcıdan baskılar hediye olarak vermeye çalışıyorum. Gs Logosunun beş yıldızlı hali öğrencilerden tarafından çokça isteniyor.
GS 4 Yıldızlı Logo
Bu tasarımı beş yıldızlı hale nasıl getirebilirim?

Herkese merhaba. Yeni forumumuz hayırlı olsun. Öncelikle Mehmet Hakan Yavuz'a teşekkür ediyorum. Başarılı bir forum olması dileğiyle.
Ben öğretmenlik yapıyorum. Öğrencilere motivasyon sağlaması amacıyla 3d yazıcıdan baskılar hediye olarak vermeye çalışıyorum. Gs Logosunun beş yıldızlı hali öğrencilerden tarafından çokça isteniyor.
GS 4 Yıldızlı Logo
Bu tasarımı beş yıldızlı hale nasıl getirebilirim?
Selamlar eyvallah teşekkür ederim.

Normalde bu tarz şeyler için tasarım bilgisi gerek :) bende olmayan tek şey lakin bu tarz istediğin şeyleri bilgi olmadan da kısmen seninde yapma imkanın var gibi. Şimdi 1 tane ben denedim .STL dosyayı ekliyorum kontrol edebilirsin.

Ayrıca sana bunu nasıl yapabileceğini basit bir anlatım ile birinin videosunu ekliyorum, onuda mutlaka izle. Kısmen basit işlemleri bu şekilde yapabilirsin. İzleyeceğin video için; yıldızları amblemi ayırıp tek tek .stl olarak kaydet diyip sonra tekrar birleştiriyorsun. Normalde Program bilgisi olanın bunu tek seferde yapma ihtimali çok kolay ama senin, benim gibi bilgi olmadan bazı yolları kurcalamak gerek.

Ekli dosyalar

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri