Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kapalı filamix filamente geçtim baskım bozuldu

Kapanan Konuları temsil eder.
🔹 Yazıcı Marka Model
bambu lab a1 mini
🔹 Kullanılan Filament
pla
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
bamsu studio

3dsepetimnet

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
8
toplu bardak altlığı iparişim var filamentim bitti filamix markaının pla+ filamentini aldım kusuruz olan baskımda üst yüzeyde düzlerken sökülmeler kalkmalar oluyor çözümünü bilen var mı

toplu bardak altlığı iparişim var filamentim bitti filamix markaının pla+ filamentini aldım kusuruz olan baskımda üst yüzeyde düzlerken sökülmeler kalkmalar oluyor çözümünü bilen var mı
Markadan markaya ayarlar değişebiliyor, dilerseniz filamix ile iletişime geçip ayarlarınızı atın baskıda hata alıyorum neler yapmam gerek yazın yardımcı olurlar devam ederse de problem genelde iade alıyorlar diğer markalarda 1-2 defa yaşadığınızı yaşadım ayarları denettirip olmazsa iade aldılar

Ben filamixte fix olarak çekme ce katman ayrılmaları yaşadım. 2 paket kullandım dahada kullanmam. Şahsi fikrim tabiki sadece deneyimim bu şekilde idi…

bende filamixin gri hyper pla sını almıştım şansa hiç böyle şeyler yaşamadım dediğim gibi teknik destekle görüşürseniz en kötü iade yaparlar diye düşünüyorum

hatta direkt generic pla'da baskı alıyorum oynama vs
telefon numarası varsa tabilir misin desteğin
Türk markası olmasına rağmen herhangi bir bilgi bulamadım, aldığınız yerle iletişime geçerseniz orasıda size yardımcı olur dediğim gibi en kötü filamentte sıkıntı varsa iade yaparlar

hatta direkt generic pla'da baskı alıyorum oynama vs

Türk markası olmasına rağmen herhangi bir bilgi bulamadım, aldığınız yerle iletişime geçerseniz orasıda size yardımcı olur dediğim gibi en kötü filamentte sıkıntı varsa iade yaparlar
trendyoldan aldım firma illa yazıcı kaynaklı diyo

trendyoldan aldım firma illa yazıcı kaynaklı diyo

Trendyol gibi yerden satın alınan ürünlerde hak talebi olmuyor :( doğrudan filamentleri üreticinin kendi sitesinden alırsanız bir ihtimal şansınız oluyor.

Konu güncellenmemiş ilerleyen zamanda çözüm bulabildiniz mi? yoksa farkı filament tercihimi yaptınız

Filamix i bende önermiyorum açıkcası. Hyper ve pla+ kullandım. Halen kullanıyorum mecburen bitene kadar kullanıcam. İstanbul filamenti mesela hangi ayarda basarsam basayım düzgün tamamlıyor baskıyı. Filamix ise kesinlikle öyle değil. Bütün ayarlarını yazıcına göre bulman lazım. Tabla ayarlarının mükemmel durumda olması lazım. Tablanın altında 3 adet vida var bambu A1 de onu yaptım. Ayrıca diğer filamentlerde ihtiyaç duymadığım tabla üzerine yapışkan sürme olayını burda yapmak zorunda kaldım.

Filamix i bende önermiyorum açıkcası. Hyper ve pla+ kullandım. Halen kullanıyorum mecburen bitene kadar kullanıcam. İstanbul filamenti mesela hangi ayarda basarsam basayım düzgün tamamlıyor baskıyı. Filamix ise kesinlikle öyle değil. Bütün ayarlarını yazıcına göre bulman lazım. Tabla ayarlarının mükemmel durumda olması lazım. Tablanın altında 3 adet vida var bambu A1 de onu yaptım. Ayrıca diğer filamentlerde ihtiyaç duymadığım tabla üzerine yapışkan sürme olayını burda yapmak zorunda kaldım.
Size gelen filamentte sıkıntı olabilir 2-3 tane filamix almıştım direkt generic pla da hiç bir ayar yapmadan hepsini sıkıntısız bastım, çokça aldığım filamentlerde de arada illa sıkıntılı filament çıkıyor biraz şans işi gibi

Valment siyahta kilolarca filament bitirmişimdir bi ara 3 tane aldım üçünde de sıkıntı çıktı valmentin kendisine yazdım sorgusuz sualsiz direkt yenisini gönderdiler, alacağınız filament markasının veya alacağınız yerin bu güvenceyi vermesi bence en önemli kriter çünkü en çok övülen markalarda bile sıkıntı yaşadım önemli olan sıkıntı çıktığında markanın ne gibi reaksiyonlar aldığı diye düşünüyorum şahsen çünkü çeşit çeşit filamentler denedim ( hepsi bilindik marka, kumara girip internette çok şikayet edilen markaları almadım asla :D ) ortalama hepsi aynı baskı kalitesini sunuyor

Geri