Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü filament osiyon seçimi standart filament için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali2025
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    n/a
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin

ali2025

Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
resim ektedir . all generade de hangisini seçeyim ?

Ekli dosyalar

• looddd.webp
    looddd.webp
    25.2 KB · Görüntüleme: 4

Çözüldü filament osiyon seçimi standart filament için

tmm. üzerinde de sağ tarafta yazıyor. ona göre de girebilirmiyim yoksa direk şirket ile iletişime geçeyim

girebilirsin zaten oynayacağın sıcaklık değeri. Yine sana atayım aşağıdaki bağlantıdan porima için filament profil ayarları var hangisini kullanacaksan oradan bakabilirsin ayarlara.

resim ektedir . all generade de hangisini seçeyim ?

Yazıcıyla ilgili problem ve destek için soru cevap konusunuzu kullanmamınızı söylemiştim. Şimdi senin ne yazıcı kullandığını hangi filamentini kullandığını bilemiyorum ve cevap olarak ne vermem gerektiği konusunda hiç emin değilim.

Hangisini seçeyim derken? benimde soracağım şey neyi olacak :) Biraz daha kesitrme yapadan 1,2 cümle fazla yazarak detay vermeye gayret gösterirseniz iyi olur.

tmm. görselde gördüğünüz gibi filament type diyor. oradan filamentin tipini seçiyoruz. PLA , ABS gibin.

alt sekmede ise all generic/clearity seçenekleri gösteriyor. CR-PLA , CR PLA FLUO gibin.

ben standart olarak ne seçmem gerekiyor?

tmm. görselde gördüğünüz gibi filament type diyor. oradan filamentin tipini seçiyoruz. PLA , ABS gibin.

alt sekmede ise all generic/clearity seçenekleri gösteriyor. CR-PLA , CR PLA FLUO gibin.

ben standart olarak ne seçmem gerekiyor?

soru şu asıl; hangi filamenti kullanacaksın. Hangisini kullanacaksanız onu seçip devam edeceksiniz. Eğer filamentiniz yok ise yeni filament profili oluşturacaksınız ve satın aldığınız filament markasından filamentlerin değerlerini manuel gireceksiniz.

tmm örnek atıyorum 1 adet. filament örneği.

Ekli dosyalar

• filamenco.webp
    filamenco.webp
    53.5 KB · Görüntüleme: 2
tmm örnek atıyorum 1 adet. filament örneği.

tamam söylediğim gibi :) Attığınız filament türünü görüyorsunuz PLA değil mi ? mantıken PLA seçmemiz gerekecek. Eğer filament türünüz orada yok ise dediğim gibi manuel elle gireceksiniz filament ekleyip, onunda bilgilerini filament satın aldığınız firmadan alacaksınız.

tmm. üzerinde de sağ tarafta yazıyor. ona göre de girebilirmiyim yoksa direk şirket ile iletişime geçeyim

girebilirsin zaten oynayacağın sıcaklık değeri. Yine sana atayım aşağıdaki bağlantıdan porima için filament profil ayarları var hangisini kullanacaksan oradan bakabilirsin ayarlara.

Çözüm
allah senden razı olsun. biliyorum. biraz uğraştırdım sizi. Hakkınızı helal edin. Saygılar

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri