Elegoo Centauri Carbon ürününü aldım neredeyse 2 buçuk hafta oldu toplam 104 saate yakın baskı aldım pla ve tpu filmentleri denedim ve bekledigimden iyi performans gösterdi gerçekten fiyatını hakeden bir ürün ve şuana kadar herhangi bir hata ile karşılaşmadım sıfıra yakın hata ile baskılar gerçekleşiyor. Bir çok kez 7- 8 saatlik baskı aldım gayet stabil çalışıyor. Eminim diğer filamentleri de hatasız basacaktır. Onları da denedikten sonrs deneyimimi paylaşırım. Kesinlikle 3d Yazıcı alamayı düşünenlere Elegoo Centauri Carbonu tavsiye ederim Orca altyapısını kullanan kendi Slicer uygulaması ile detaylı ayarlamalar yapabiliyorsunuz. Ha birde ek olarak filament markasıda önemlidir fakat yapılan ayar filamentin baskısını kaliteli yapıyor. Sarımda ve vakumda sorun yoksa bütçenize uygun filamenti kullanabilirsiniz. Ve filament ayarlarını da filament türü ve markasını Chatgpt ye sorarak rahatlikla yapabilirsiniz. Slicer uygulamasını da söylerseniz birebir ayar söyler. Hatta soyle diyeyim yazici markası, filament türü ve markası ve slicer uygulamasi bu bilgileri Chatgpt ye saglarsanız gerekli ayarlamalar için önemli ölçüde yardımcı olur.