Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular ELAS 3D kullanan var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gusenol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gusenol

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
17
ELAS filament kullanan varmı acaba ? Olumlu olumsuz yorumlarınız nedir ?

1 KG test videosu için almıştım arada tamamını kullandıydım bir ürün için problem olmamıştı, fiyatı makul ise olabilir.

1 KG test videosu için almıştım arada tamamını kullandıydım bir ürün için problem olmamıştı, fiyatı makul ise olabilir.
Valla 400 tl ye veriyor filament marketim. microzey gibi çıkmasın da :)

ELAS filament kullanan varmı acaba ? Olumlu olumsuz yorumlarınız nedir ?
Alırsanız geri dönüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim bende merak ediyorum bu markayı, zamanında glow'unu kullanmıştım bir sıkıntı olmamıştı ondan dolayı bi normal pla sınıda deneyesim gelmişti

Alırsanız geri dönüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim bende merak ediyorum bu markayı, zamanında glow'unu kullanmıştım bir sıkıntı olmamıştı ondan dolayı bi normal pla sınıda deneyesim gelmişti
ben petg sini kullandım hiçbir sorun yaşamadım. fiyatları uygun genel olarak. Deneyince yazıcam tekrar PLA sı için.

Ekli dosyalar

• IMG_20251008_001839.webp
    IMG_20251008_001839.webp
    63.2 KB · Görüntüleme: 5
Çok akıllıca bir iş yapmış elas. tekrar kullanılabilir makara çok iyi olmuş. birazdan ufak bir baskı deneyeceğim. Genel olarak biraz ağır makara vidalardan dolayı. 1200 gram civarı. Vakum ve sarım başarılı duruyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20251008_002352.webp
    IMG_20251008_002352.webp
    34 KB · Görüntüleme: 1
Çok akıllıca bir iş yapmış elas. tekrar kullanılabilir makara çok iyi olmuş. birazdan ufak bir baskı deneyeceğim. Genel olarak biraz ağır makara vidalardan dolayı. 1200 gram civarı. Vakum ve sarım başarılı duruyor.
Geri dönüş için teşekkür ederim, baskı kalitesini için yorumlarınızı da dört gözle bekliyorum

Geri