Bu olayı ilk kez görüyorum daha doğrusu yaşadığım bir olay değil, bu yüzden fikrim yok lakin başka biri yardım edene kadar bu problemi yapay zeka ile tartıştığım zaman şöyle bir geri dönüş yaptı. Belki işine yarayabilir diye aşağıya ekliyorum.
Bu hatada görülen mesaj şu şekilde:
Bu hata, Bambu Lab uygulamasında veya donanım yazılımında (firmware) yaşanan bir
sürüm uyuşmazlığı nedeniyle oluşur. "MQTT" ise cihazlar arası haberleşmeyi sağlayan bir mesajlaşma protokolüdür. Komut doğrulaması başarısız olduğu için cihazlar birbiriyle sağlıklı iletişim kuramıyor.
Muhtemel Nedenler:
- Bambu Studio güncel değil.
- Network Plugin (Ağ Eklentisi) güncel değil.
- "Handy" (cihazın kendisi ya da Bambu Handy app) güncel değil.
- Uygulama yeniden başlatılmadı.
- Cihaz ile uygulama arasında ağ bağlantı sorunu var (aynı Wi-Fi ağında değiller, ya da MQTT portu engelli).
Çözüm Adımları:
1. Bambu Studio Güncellemesi
- Bilgisayarınızda kurulu olan Bambu Studio’yu en son sürümle güncelleyin:
- Özellikle "Network Plugin" seçeneğinin kurulu olduğundan emin olun.
2. Handy Uygulamasını Güncelleyin (Mobil)
- iOS veya Android cihazınızda Bambu Handy uygulamasını son sürüme güncelleyin.
- Gerekirse uygulamayı tamamen silip tekrar yükleyin.
3. Yazıcınızın Firmware’ini Güncelleyin
- Bambu Studio içinden veya cihazın ekranından Ayarlar > Firmware Güncelleme menüsünden yazıcınızın (A1 ya da P1S) en güncel firmware’e sahip olduğundan emin olun.
4. Yazılım ve Yazıcıyı Yeniden Başlatın
- Tüm yazılımları ve cihazı yeniden başlatın. (Studio, telefon uygulaması ve yazıcının kendisi)
5. Ağ Bağlantısını Kontrol Edin
- Yazıcı ve bilgisayar/mobil cihaz aynı Wi-Fi ağına bağlı olmalı.
- Router üzerinde MQTT bağlantı noktaları (1883, 8883) engellenmemiş olmalı.
Ekstra Not:
Bambu Lab, zaman zaman MQTT protokolü ile ilgili güvenlik veya doğrulama güncellemeleri yayınlar. Sürüm farklılıkları olduğunda bu tür doğrulama hataları sık görülür. Tüm parçaların
eş zamanlı güncellenmesi sorunu %90 ihtimalle çözecektir.