Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bambu p1s için v2 nozul degisen hotend bilgi

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Bambu p1
🔹 Kullanılan Filament
ABS
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu studio

zazaenden61

Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba kolay gelsin. Bambu p1 serisiyle uyumlu hotendler var. V2 olarak geçiyor. Hotend yerine nozul degisiyor sadece. Bunu kullanan varmı? Deneyimlerini bizimle paylaşıp bizi bilinçlendirecek birisi. Bambu bunu düşünmüştür ARGE calismasını yapmistir ki böyle sadece nozul degismeyen hotend yapmistir diye dusunuyorum ama merak ettim. Alıp denemeye değer mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-09-00-05-55-899_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-09-00-05-55-899_com.android.chrome.webp
    24.5 KB · Görüntüleme: 2

Çözüldü Bambu p1s için v2 nozul degisen hotend bilgi

Doğrusu nozul değiştirmek yerine doğrudan hotend değiştirmeniz daha yararlı ve sağlıklı olacaktır. Elbette sadece nozul değiştirme imkanınız var imkansız değil, lakin tercrübelerim ile

1- uğraştıracak bir işlem + verimli olacağını düşünmüyorum.
Doğrusu nozul değiştirmek yerine doğrudan hotend değiştirmeniz daha yararlı ve sağlıklı olacaktır. Elbette sadece nozul değiştirme imkanınız var imkansız değil, lakin tercrübelerim ile

1- uğraştıracak bir işlem + verimli olacağını düşünmüyorum.

Çözüm

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri