Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü bambu lab

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali2025
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    n/a
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Creality K1 Max Yüksek Hızlı 3D Yazıcı
🔹 Kullanılan Filament
Porima ABS Filament
🔹 Nozul
  1. 0.2 mm
  2. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
bambo lab

ali2025

Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
ben 1 modeli 4 parçaya böldüm ve birleştirmek için küçük bağlantı noktalarını eklemedim. 4 e böldüğüm modeli nasıl tekrar birleştiririm ? parçayı 2 gün önce 4 e bölüp kaydetmiştim 4 adet tabla kullanarak. tekrar nasıl birleştiririm 4 parçaya ayordığım modeli ?

tamam. resim ektedir.

Ekli dosyalar

• att.webp
    att.webp
    25.7 KB · Görüntüleme: 3
tamam. resim ektedir.

Bunun için bilen biri tarafından Blender gibi alternatif çizim programlarında birleştirilir. Bambu stüdyodan yapılamayacağını ekleyeyim. Orjinal dosya yok mu ? indirdiğin yerden tekrar indir veya sen yaptıysan "ki" öyle olsa birleştirme konusunda zaten sorun yaşamaman lazım.

Çözüm
Bunun için bilen biri tarafından Blender gibi alternatif çizim programlarında birleştirilir. Bambu stüdyodan yapılamayacağını ekleyeyim. Orjinal dosya yok mu ? indirdiğin yerden tekrar indir veya sen yaptıysan "ki" öyle olsa birleştirme konusunda zaten sorun yaşamaman lazım.
tmm. ben blender derslere bakıyorum. türkçe anlatan pek göremedim.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri