Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

STL Bambu Lab P ve X Serisi için Hepa Filtre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HakaN

Mehmet Hakan Yavuz
Yönetici
Kurucu
Deneyimli
Kurumsal Hesap
VIP YouTube
Onaylı Hesap
Konular
124
ABS, ASA ve benzeri filamentlerle baskı alırken ortaya çıkan koku, VOC gazları ve partikülleri azaltmak için geliştirdiğim bu çözüm; hem uygun maliyetli hem de kolay uygulanabilir.

Ek Dosyalar kısmında;
1- hepafiltre-giris
2-hepafiltre-orta-kısım
3- hepafiltre-üst-kapak

STL dosyalarını indirebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları normal ayarlarınız ile destek kullanmadan basabilirsiniz (ek ayara gerek yoktur)

Mevcut Tasarım sadece P1 serileri için geçerlidir. Büyük ihtimal Bambunun diğer kapalı modelleri içinde uyumlu olma ihtimali yüksek (test edilmedi - Test etmek isteyenler ilk önce hepafiltre-giris modelini basıp vidalama yerlerini kontrol etsin)

Benim Filtreyi satın aldığım yer ise; PURMED Pure Compact Hava Temizleme Cihazı Uyumlu Hepa + Karbon Filtre - Fiyatı, Yorumları

İhtyaçınız olan: Modelleri Basmak + 1 Adet Hepa Filtre + Montaj için 3 adet vida (M2 - M2.5 - M3 vidalar uyar)

STL dosyalarını kaynak göstermeden lütfen paylaşmayın.

Hepa Filtre P1S.webp

İlgili konu için çektiğim Video

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Videosu ne zaman gelecek hocam

teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada oldukça mantıklı bende görmüştüm filtre olayını ama algılayamamıştım tam olarak, ellerinize sağlık şimdiden.

ellerinize sağlık oldukça işlevsel

Geri