Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular bamboo lab güncelleme

🔹 Yazıcı Marka Model
Creality K1 Max Yüksek Hızlı 3D Yazıcı
🔹 Kullanılan Filament
Porima ABS Filament
🔹 Nozul
  1. 0.2 mm
  2. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
bambo lab

ali2025

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
29
bamboo lab a güncelleme geldi. ben güncelleme yapmakta çekiniyorum. güncelleme yaptığım zaman. abs filament ayarları silinir mi ?

bamboo lab a güncelleme geldi. ben güncelleme yapmakta çekiniyorum. güncelleme yaptığım zaman. abs filament ayarları silinir mi ?

Güncelleme sonrası yaptığınız ayarlar silinmez. Her daim güncel tutmak daha faydalı. Bazı yenilikle geldi, geçtiğimiz günlerde bir kısmını paylaşmıştım.

Bunların en önemlisi, çoklu baskı yaparken sadece mobil uygulamadan hatalı modeli iptal edip diğerlerinin devam etmesini sağladığınız durumda artık Bambu Stüdyo üzerinden de aynı işlemi yapabiliyorsunuz. "Skip" özelliği deniliyor buna.

Bir diğer özellik; çoklu yazıcı kullananlar için genelde birden fazla Bambu Stüdyo uygulaması çalıştırmanız lazımdı, şimdi tek Bambu Stüdyo programından birden fazla tabla model ve yazıcıyı kontrol etme imkanı var.

Bunun dışında Boyama ile ilgili bazı özellikler vs eklendi. 1,2 tane dolgu deseni gelmiş sanırım. Birde Helio PAT diye bir özellik eklenmiş, baskı öncesi önizleme yaparak modelin nerelerinde sarkma vs olabileceği konusunda renk tonlarıyla uyarı verecek vs vs. Bu kısımlar daha yeni olduğu için tam işlevsel çalışmaz, zamanla oturup daha iyi sonuçlar verir.

güncelledikten sonra bu hatayı veriyor. açılıyor sonra da atıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-08-21 130257.webp
    Screenshot 2025-08-21 130257.webp
    4.5 KB · Görüntüleme: 3
abs filament ayarları komple gitti. eski sürümü indirdim. düzgün çalışıyor.

güncelledikten sonra bu hatayı veriyor. açılıyor sonra da atıyor.

ne yaparken oldu bu + ayarların nasıl gidiyor anlamadım. Bir güncelleme sonrası ayarlarınız gitmez aynı şekilde kalır.

ben eski sürümünü yükledim. sonra ayarlı geriye getirdim oldu. 2.2.28 bende çalışmadı. yüklediğim hata resimi ile ilgili bir çözüm de bulamadım google de .

ben eski sürümünü yükledim. sonra ayarlı geriye getirdim oldu. 2.2.28 bende çalışmadı. yüklediğim hata resimi ile ilgili bir çözüm de bulamadım google de .

Mevcut hata ne yapmaya çalışırken verdi onu merak ettim. Direk programı açar açmaz verdiğini düşünmüyorum. Bir işlem yaparken vermiş bu hatayı anladığım kadarıyla

kurulum dosyayı indirdim. kurulumu bitirdikten sonra seçenekler çıktı bitişde. hepsi seçiliydi zaten. sonra da bambolab açılış penceresi geldi. biraz yükledikten sonra da yüklediğim resim hatası verdi. menüler kısa gösteriyor sonrada atıyor.

kurulum dosyayı indirdim. kurulumu bitirdikten sonra seçenekler çıktı bitişde. hepsi seçiliydi zaten. sonra da bambolab açılış penceresi geldi. biraz yükledikten sonra da yüklediğim resim hatası verdi. menüler kısa gösteriyor sonrada atıyor.

Immmm ilginç. 3 Tane güncelleme yaptım bir sorun olmadı. Mutlaka bunu yaşayan vardır, Bambunun Wiki formuna bakmak lazım ama senden kaynaklı bir durum değildir, yeni yama getirip düzeltirler mutlaka.

ben eski sürümü yükledim. şimdi şöyle bir sorun var. ben parçayı ekliyorum. 3 duvar döngü vede kalite 5% jiroid ekledim. hesapladığım zaman 2 saat diyor. buraya kadar herşey tamam. simd de duvar döngüsünü 5 e çıkardım vede kalite 50% jiroid hesapla dedikten sonra hesaplıyor ama güncel olarak hesaplamıyor.

ben eski sürümü yükledim. şimdi şöyle bir sorun var. ben parçayı ekliyorum. 3 duvar döngü vede kalite 5% jiroid ekledim. hesapladığım zaman 2 saat diyor. buraya kadar herşey tamam. simd de duvar döngüsünü 5 e çıkardım vede kalite 50% jiroid hesapla dedikten sonra hesaplıyor ama güncel olarak hesaplamıyor.

güncel olarak hesaplamıyor derken ? yanlış mı veri sunuyor veya hesaplamıyor mu anlamadım tam

Geri