merhaba yeni aldigim elegoo centuari carbon yazici kendi dilimleme programi henüz yeni orca silicer üzerinden dilimleme yapiyorum high speed pla kullaniyorm en ideal ayarlari ne yapmaliyim en kaliteli baski icin yardimci olursaniz sevinirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
teşekkür ederim beta high pla kullaniyorm şuan makinanin akiş hızi özelligi maksimum 32mm küp hiz ayarlari standart yeterli sanirim
birde hiç yazici test baskisi almadim tek katman tabla baski testi küp testi bunlari nereden bulabiliriz bu testleriteşekkür ederim beta high pla kullaniyorm şuan makinanin akiş hızi özelligi maksimum 32mm küp hiz ayarlari standart yeterli sanirim
birde hiç yazici test baskisi almadim tek katman tabla baski testi küp testi bunlari nereden bulabiliriz bu testleri
merhaba foruma resim yükleyebiliyormuyuzteşekkür ederim
merhaba foruma resim yükleyebiliyormuyuz
teşekküyükleyebilirsiniz yukarıda araçlarda resim yükle seçeneğini kullanabilirsiniz.
merhaba baski yüzeyinde nokta büyükluğunde aralikli prüzler oluyor nedendir birde katman araliklari bazen aralik gibi oluyo ve çizgiler daha cok belli oluyo hangi ayarlari düzeltmeliyim high pla beta kullaniyorm şuan
resim yüklüyorum orada görünüyo yükleniyor yaziyor sonra kayboluyorsöylediğini görsellerde desteklersen iyi olur
tam olarak nasil yükleyebilirim görsel olarak belirtebilirsen sevinirim hakan beyresim yüklüyorum orada görünüyo yükleniyor yaziyor sonra kayboluyor