Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3d yazıcı önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
1
Selamün Aleyküm abiler ablalar
Ben yeni üniversiteye geçicem ve 3d yazıcı almak istiyorum bütçem 15 bine kadar müsaitim.
Biraz araştırdım da bir kaç tane 3d yazıcı buldum:

Creality Ender 3 V3 SE 3D Yazıcı 10.306 tl​

Flashforge Adventurer 5M 3D Yazıcı 14.724 tl​

Creality Ender 3 V3 SE 3D 15.130 tl​

Creality Hi 3D Yazıcı 15.705 tl​

bunları bulabildim fiyat aralığında sizde ekstra olarak önerebilirsiniz.
Sizce hangisini almalıyım ilk defa kullancam ama baya bi video izledim.

Teşekkürler şimdiden.

Aleyküm selam kardeşim.

Fikrimi belirteyim. Bu listede önereceğim Creality Hi modeli ama bu bütçelere ek bir bütçe yaratma imkanın varsa Bambu Lab A1 Combo öneririm, evet fiyat farkı var, neredeyse + 7,8K daha eklemen gerekir ama ben yine bunu söylemek isterim. Eğer bütçen yoksa elbette Creality kullanılabilir.

Aleyküm selam kardeşim.

Fikrimi belirteyim. Bu listede önereceğim Creality Hi modeli ama bu bütçelere ek bir bütçe yaratma imkanın varsa Bambu Lab A1 Combo öneririm, evet fiyat farkı var, neredeyse + 7,8K daha eklemen gerekir ama ben yine bunu söylemek isterim. Eğer bütçen yoksa elbette Creality kullanılabilir.
Ne yazık ki bütçe o kadar yok. Creality hi ile o zaman başlıyorum hayırlı olsun. Allah razı olsun üstad

Ne yazık ki bütçe o kadar yok. Creality hi ile o zaman başlıyorum hayırlı olsun. Allah razı olsun üstad

Ya aslında biraz imkan yaratırsın bence Combsuz Bambu Lab A1 alabilirsen bence çok rahat edersin. Yine son kez yazayım dedim, combo fiyatları yüksek ama sade şekilde alabilirsen eğer aklında olsun

Ya aslında biraz imkan yaratırsın bence Combsuz Bambu Lab A1 alabilirsen bence çok rahat edersin. Yine son kez yazayım dedim, combo fiyatları yüksek ama sade şekilde alabilirsen eğer aklında olsun

abi sen cansın cann combosuz aklıma gelmedi. combosuz alırım imkan olduğunda comboyu eklerim o zaman. çok teşekkür ederim.

abi sen cansın cann combosuz aklıma gelmedi. combosuz alırım imkan olduğunda comboyu eklerim o zaman. çok teşekkür ederim.

inan benimde son dakika aklıma geldi :) aynen öyle daha mantıklı olur, hiç olmadı iyi bir yazıcı sahibi olmuş olursun

• Like
Tepkiler: ali
Geri