Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel 0.12 MM HIGH QUALITY 13 SAATLİK DEAGLE BASKISI

Yaşadığınız problem veya destek almak istediğiniz konulara cevap almamanız durumunda kullanabilirsiniz.

behzat37

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
15
BASKIYI YAPARKEN AZ ÖNCE FARKETTİM BÖYLE Bİ ŞEY OLMUŞ NE YAPMAM LAZIM SORUN TEŞKİL EDER Mİ ? KALİTELİ BASKI ALMAK İSTİYORDUM . O YÜZDEN 0.12 HIGH QUALITY YAPMIŞTIM.WhatsApp Image 2025-11-24 at 12.42.05.webpWhatsApp Image 2025-11-24 at 12.41.44.webp

0,12mm genel olarak çok önermiyorum çok detaylı bir model değil ise figür gibi... Bunun dışında 0,12 faydasından çok zararı olur ama...

0,12mm yapsanız bile değiştirmediyseniz eğer Başlangıç katman yüksekliği 0,2mm olması lazım yani bu ilk katman hatası 0,12mm çok alakası yok eğer Başlangıç katman yüksekliğinide 0,12mm yapmadıysanız.

Yaptıysanız eğer onu 0,2mm yaptıktan sonra sadece katman yüksekliğini düşürün. 0,12mm yerine 0,16mm yapabilirsiniz.

Yaşadığınız problem katman tablaya yapışmayıp kalkmış, tabla temizliğinizi tekrar yapın "bilmiyorsanız tarif edeyim" Bunun dışında baskıyı başlatatırken otomatik kalibrasyonu aktif edin

Konu Baskı Problemlerine taşınmıştır ( problem teknik destek için genel tartışma kategorisini kullanmayalım )

bilmiyorum. şu an baskıyı iptal ediyim mi? tabla temizliğini anlatır mısınız? bende otomatik böyle idi 1.foto . otomatik kalibrasyon nerde?1763979137376.webp

0,12mm genel olarak çok önermiyorum çok detaylı bir model değil ise figür gibi... Bunun dışında 0,12 faydasından çok zararı olur ama...

0,12mm yapsanız bile değiştirmediyseniz eğer Başlangıç katman yüksekliği 0,2mm olması lazım yani bu ilk katman hatası 0,12mm çok alakası yok eğer Başlangıç katman yüksekliğinide 0,12mm yapmadıysanız.

Yaptıysanız eğer onu 0,2mm yaptıktan sonra sadece katman yüksekliğini düşürün. 0,12mm yerine 0,16mm yapabilirsiniz.

Yaşadığınız problem katman tablaya yapışmayıp kalkmış, tabla temizliğinizi tekrar yapın "bilmiyorsanız tarif edeyim" Bunun dışında baskıyı başlatatırken otomatik kalibrasyonu aktif edin
abi şimdi ben tam olarak şunu mu yapıyorum başlangıç katman yüksekliği 0.2mm yapıyorum. bu her baskı için geçerli sanırım akabinde otomatik kalibrasyonu etkinleştiriyorum o nerden yapıllıyor bilmiyorum. sana attığım fotoğraftaki baskıyı yapsın mı ya da baskıyı durdurayım mı? tablayı nasıl temizlicem? deagle tabanca basıyordum ince ayrıntısı olsun diye 0.12mm high quality basayım dedim . ince detay istemiştim onu ne yapayım?

0,2mm katman yüksekliği ayarı devam ediyorsun. Modeli dilimle dediğinde yazıcıya gönder kısmında seçenekler gelir resim ekliyorum, gösterdiklerim seçili olacak

1763987908683.webp

Tabla temizliği için video ekliyorum. Video aç 10:20 sonrasını izle

BASKIYI YAPARKEN AZ ÖNCE FARKETTİM BÖYLE Bİ ŞEY OLMUŞ NE YAPMAM LAZIM SORUN TEŞKİL EDER Mİ ? KALİTELİ BASKI ALMAK İSTİYORDUM . O YÜZDEN 0.12 HIGH QUALITY YAPMIŞTIM.
Kanka bende 0.2 nozzle var ben bıle 0.12 kullanmıyorum fıgur yaptıgım halde. bana 0.1 atıyor ben onu 0.14 cekıyorum.
0.4 nozzle ile bence 0.16 yeterli tabi üstat daha iyi bilir @HakaN

olay şöyle, yavaş yazdırmaya gerek yok çok sıkıntı çıkartıyor. 0.20 al normal bir şekilde çalıştır
- kalite hız 0 yap
Yarıçap 10
uyarlanabilirlik 5 sefer tıkla yeşil olsun her yer cam gibi çıkar. Pürüzsüz ve kitap gibi

Ekli dosyalar

• IMG_9395.webp
    IMG_9395.webp
    159.9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_9396.webp
    IMG_9396.webp
    73 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_9397.webp
    IMG_9397.webp
    77.3 KB · Görüntüleme: 9
Geri