Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
abi şimdi ben tam olarak şunu mu yapıyorum başlangıç katman yüksekliği 0.2mm yapıyorum. bu her baskı için geçerli sanırım akabinde otomatik kalibrasyonu etkinleştiriyorum o nerden yapıllıyor bilmiyorum. sana attığım fotoğraftaki baskıyı yapsın mı ya da baskıyı durdurayım mı? tablayı nasıl temizlicem? deagle tabanca basıyordum ince ayrıntısı olsun diye 0.12mm high quality basayım dedim . ince detay istemiştim onu ne yapayım?0,12mm genel olarak çok önermiyorum çok detaylı bir model değil ise figür gibi... Bunun dışında 0,12 faydasından çok zararı olur ama...
0,12mm yapsanız bile değiştirmediyseniz eğer Başlangıç katman yüksekliği 0,2mm olması lazım yani bu ilk katman hatası 0,12mm çok alakası yok eğer Başlangıç katman yüksekliğinide 0,12mm yapmadıysanız.
Yaptıysanız eğer onu 0,2mm yaptıktan sonra sadece katman yüksekliğini düşürün. 0,12mm yerine 0,16mm yapabilirsiniz.
Yaşadığınız problem katman tablaya yapışmayıp kalkmış, tabla temizliğinizi tekrar yapın "bilmiyorsanız tarif edeyim" Bunun dışında baskıyı başlatatırken otomatik kalibrasyonu aktif edin
Kanka bende 0.2 nozzle var ben bıle 0.12 kullanmıyorum fıgur yaptıgım halde. bana 0.1 atıyor ben onu 0.14 cekıyorum.BASKIYI YAPARKEN AZ ÖNCE FARKETTİM BÖYLE Bİ ŞEY OLMUŞ NE YAPMAM LAZIM SORUN TEŞKİL EDER Mİ ? KALİTELİ BASKI ALMAK İSTİYORDUM . O YÜZDEN 0.12 HIGH QUALITY YAPMIŞTIM.