Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bu modeli bir türlü basamadım 4 kez denedim hepsinde bozuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gusenol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
Bambu lab A1 combo
🔹 Kullanılan Filament
porima silk
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu studio

gusenol

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
13

bu modeli A1 combo ile basmayı deniyorum ama birtürlü basamadım. Ayarlarım da mı yoksa filamentim de mi sorun var acaba. Porima silk altın sarısı kullandım. 220 derece 65 derece tabla. Basmaya çalışrığım parça en büyük olan kafası ve ayaklarının olduğu kısım.

Çözüldü Bu modeli bir türlü basamadım 4 kez denedim hepsinde bozuldu

65 kullaniyorum. filament ayarlarinizda sizin 60 yazıyordu bende 60 yaptım. Fakat filament ayarı ile tabla ayarı değişmedi. o kismi cozemedim. heryerine destek koydum simdilik basiyor ama yine kalkma var sag tarafta

siz bence tekrar tablayı çıkartıp tekrar benim söylediğim şekilde sıcak suyla güzel bir temizleyin derim. Daha sonra olmadıysa eğer mecburen etek kullanmanız gerekecek. bazen ayarlarda 5 derece filan oynamak fayda sağlayabilir.

Ayarları değiştirince kaydet diyip yeni profil oluşturup onu seçmeniz lazım yaparsanız değişmesi lazım normalde.
birde ilk katmanları ozellijle ilk 5 katmanı mınımum hızda basmak iyi sonuç verdirebilir

doğrusu bazen etek kullanmak mecburi olabiliyor :) şimdi yeni HT PETG deniyorum bende. Ne yaptıysam eteksiz yemiyor o yüzden etek kullanıyorum onda.
dediğiniz gibi bazı filamentlerde ne yaparsanız yapın tutunması zor oluyor ben yakışkan ve sprey taraftarı değilim o yuzden etek ayarını yaparım muhakkak

Geri