Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet bu videonuzu hatırlıyorum ve denedim ancak gene yüzey çok kötü oldu, videodaki gibi olsa her türlü okeyim bu arada bendeki baya sarkma vs. yapmış halde bu yüzden bide ters çevirip öyle test ediyorum şuan belki daha düzgün olur diyeBuna yapılacak şey yok, Bu modelden dolayı ve buna türkçe olarak merdiven basamağı denir. Bu izler yok olmaz ama azaltma imkanın var. Aşağıdaki kısa video izleyerek aynı mantığı uygulayabilirsin.
DM'den mesaj atmayı bulamadım ondan dolayı burdan yazıyorum, youtubedan da yazmıştım a1 için upgradeler videosu çekseniz çok güzel olur bunun için dilerseniz forumda da bi konu açın işe yarayabilecekleri forumdakiler atsın basın yorumlayın işe yarıyor mu yaramıyor muAnladım, buna ek yapabileceğin tek şey katman yüksekliğini 0,16mm veya en fazla 0,12mm düşerebilirsin ama izler yine olacak. Yine bir ihtimal PLA dışı Silk PLA veya CF filament ile kısmen biraz daha iyileşmiş yüzeyler elde etme imkanın var ama %100 değil yine o izler belli olacak.
Buna yapabileceğin tek çözüm, üzerine astar sprey atıp zımpara sonra boya
Birde DM atabilir misinz ben bulamadım dm atma yerini bi video fikri var aklımda belki aklınıza yatar çekersinizAnladım, buna ek yapabileceğin tek şey katman yüksekliğini 0,16mm veya en fazla 0,12mm düşerebilirsin ama izler yine olacak. Yine bir ihtimal PLA dışı Silk PLA veya CF filament ile kısmen biraz daha iyileşmiş yüzeyler elde etme imkanın var ama %100 değil yine o izler belli olacak.
Buna yapabileceğin tek çözüm, üzerine astar sprey atıp zımpara sonra boya