Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü yazıcıyla aynı odada kalmak sıkıntılı mı

Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin

3dsepetimnet

Kayıtlı Kullanıcı
yazıcım bambi a 1 mini pla basıyorum şuanlık sadce oda da klima olduğu için baskı yaparken cam açmıyorum sorun olur mu acaba

aynı oda da kalmak sıkıntı değil PLA basıyorsan ama PLA dışı kesinlikle öyle bir hareket yapma. Cam açma veya açmama sorun değil ama klimanın etkisi ile baskılarında çekme yaparsa tabladan hafif kalma yapabilir çok fazla sıcaklık değişiminden ötürü. O konuda dikkat et. Bazen bende cam açık olunca yazıcı kapağı açık ise o esen rüzgar bile baskıya etki edebiliyor.

aynı oda da kalmak sıkıntı değil PLA basıyorsan ama PLA dışı kesinlikle öyle bir hareket yapma. Cam açma veya açmama sorun değil ama klimanın etkisi ile baskılarında çekme yaparsa tabladan hafif kalma yapabilir çok fazla sıcaklık değişiminden ötürü. O konuda dikkat et. Bazen bende cam açık olunca yazıcı kapağı açık ise o esen rüzgar bile baskıya etki edebiliyor.
anladım abi yani sağlık için bi sorunu yok

bende vantilatör kullanıyorum. vantilatör yazıcıya vurunca rüzgar aldığı taraf tabladan kalkıyor. soğutmaya yardımcı olur diye de düşünmeyin XD. işe yaramıyor aksine tabladan kalkıyor baskı. tecrübe işte XD.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri