Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

STLflix.com

brscengiz

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
6
Merhabalar herkese kendime A1 mini ve P1S yazıcı aldım hobi amaçlı amatör baskı yapmak için. Başlıkta belirttiğim siteyi çok fazlaca görmeye başladım acaba kullanıpta bilgi sahibi olan var mı merak ettim, Yıllık abonelikte aylık ücreti 165₺'ye denk geliyor bana makul geldi(sigara içenler için 2 paket sigara parası ki ben içmiyorum :D)

İçeriği bilen eden varsa bizi de aydınlatırsa çok sevinirim yada kullandığınız STL siteleri varsa onları da paylaşabilir misiniz? 2D'den 3D'ye çeviri için kullandığınız yöntemler varsa da olur mesela :)

2D'den 3D çeviri için : 腾讯混元3D bu siteyi kullandım bir kaç kez.

STL için : makerworld, thingverse bildiğim, sizlerde varsa eklerseniz hep birlikte bilgi sahibi olmuş oluruz :)

Aleyküm selam

STLFilex ücretli kullanabileceğin sitelerden bir tanesi. Bir dönem uzun bir süre kullanmıştım bende "problem yok"

Bunun dışında ücretsiz sitelere ek yapabileceğim printables.com olabilir.

Aleyküm selam

STLFilex ücretli kullanabileceğin sitelerden bir tanesi. Bir dönem uzun bir süre kullanmıştım bende "problem yok"

Bunun dışında ücretsiz sitelere ek yapabileceğim printables.com olabilir.
Hakan hocam ücretsiz olanlardan çok daha farklı içerikler var mı acaba, sence almaya değer mi yoksa free olanlar zaten fazlasıyla yeterli mi ?

ne aradığına bağlı :) bence aradığın şeyleri diğer ücretsiz yerlerde bulabilirsin. STLFilex yer alan tasarımlar özel ürünler obje vs vs vs. Alternatifleri zaten diğer sitelerde var. Ben 2,3 ay ya kullandım ya kullanmadım, sonrasında ihtiyaç duymadım.

ne aradığına bağlı :) bence aradığın şeyleri diğer ücretsiz yerlerde bulabilirsin. STLFilex yer alan tasarımlar özel ürünler obje vs vs vs. Alternatifleri zaten diğer sitelerde var. Ben 2,3 ay ya kullandım ya kullanmadım, sonrasında ihtiyaç duymadım.
Anladım hocam cevap yeterli oldu teşekkürler :)

Bende ilk başladığım zamanlar siteye bakmıştım, detaylı bi araştırma yaptım sitede benim ihtiyacım olan dosyaların çoğu alternatifini ücretsiz olarak buldum ondan dolayı hiç tercih etmedim ancak spesifik olarak orada olan bir ürüne ihtiyacın olursa alabilirsin

cults3d.com u da ekleyebilirim, güzek modellemeler mevcut

Geri