Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spama düşen mail sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enes38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enes38

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Siteye mail mail tanımlaması yaptım fakat gönderilen mailler alıcının spam kutusuna düşüyor bu durumu nasıl düzeltebilirim

Buna %100 çözüm yok, daha doğrusu şöyle yaptım ben.

• 1 tane normal gmail hesabı açıp mail trafiğini bunla yaparsan spam olayı yaşamazsın. Örnek deneyimvakti@gmail.com
  • kurumsal e-posta sunucudan değil direk Google Workspace domaini kayıt edip dns doğrulaması yaptıktan sonra gmail üzerinden info@siteadresin.com olarak mail açıp kullanırsan sorun olmaz ama aylık ufak bir ücret ödemek zorunda kalırsın.
  • Diğer yöntem ise Hosting firmaların sattığı yıllık posta sunucuları var özel. Örnek benim kullandığım Titan servisi. Yıllık 500 küsür lira olması lazım. Burada %100 çözüm olmasada yine çoğu mailler spama düşmüyor. Doğrusu çok önem verdiğim konu değil, çünkü spama düşmeyen mail yok gibi bir yere kayıt olurken.

Geri dönüş için teşekkür ederim. Kayıt cok önemli ama kampanya duyurusu falan önemli. Gösterdiğin yöntemi denicem.

Geri