Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sokak Levhasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Suatn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Suatn

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
1
Merhabalar,
3D piyasasinda yeni oldugum icin sorunum size basit ve anlamsiz gelebilir ama ne yazik ki 1 haftadir internette arastirmama ragmen cozum bulamadigim bu nedele size sormak durumunda kaldim.
Sorunum; Bir arkadasima hediye olarak Sokak Levhasi basmak istiyorum. Tavsiyeniz uzere Blender 4.5.1 kullaniyorum. Tabelanin tabanini yaptim ama uzerine yazilari ekleyemiyorum. Blender'in Text bolumune yazdiklarim orta noktadan hareket etmiyor (veya ben ettirtemedim). Benzer urunler Futbol takimlari icin internette cok var, demekki yapiliyor. Harfleri cizerek yapmak uzun ve ugrastirici olacak diye dusunuyorum. Bunu daha pratik ve kolay bir yolu var mi?
Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.
Kolay gelsin.

Bu dediklerin aslında programı iyi kullanmaktan geçiyor, Blender veya benzeri hepsinde bu işlemleri rahatlık yapabilirsin. Bilen için kolay, bilmeyen için zor bir durum. Tasarım benim alanım değil, bilgim olmayan bir konu ama Blender şöyle güzelliği var, kullanımı kolay + çok fazla ücretsiz eğitim videoları var youtube üzerinde.

bana yaz ben sana ayarlayıvereyim abi levhanı instagramdan yazarsan yardımcı olurum

Geri