Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular RADÜSLÜ BASKI YÜZEY KALİTESİ

🔹 Yazıcı Marka Model
BAMBU LAB P1S
🔹 Kullanılan Filament
PORİMA ASA
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
bambu stüdyo

RAMAZAN KARTAL

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
1
Merhabalar ,

Ekteki görsellerde göreceğiniz gibi , parçanın radüslü yüzeyinde , yüzey kalitesi çok kötü çıkıyor. Nasıl bir ayar yapmam gerekiyor , yardımcı olursanız çok sevinirim.
birçok deneme yaptım ancak başarılı olamadım.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ramazan KARTAL

Ekli dosyalar

• PORIMA ASA FLAMENT BAMU P1S ( BASKI STUDIO).webp
    PORIMA ASA FLAMENT BAMU P1S ( BASKI STUDIO).webp
    69.9 KB · Görüntüleme: 23
  • PORIMA ASA FLAMENT BAMU P1S ( BASKI HATASI).webp
    PORIMA ASA FLAMENT BAMU P1S ( BASKI HATASI).webp
    14.5 KB · Görüntüleme: 24
öncelikle şunu sormak istiyorum 0,08mm katman yüksekliği seçme nedeniniz nedir

Merhaba ,
katman yüksekliğini sadece , ekranda kontrol amaçlı açmıştım ama o şekilde baskı almadım. katman yüksekliğini 0.2 olarak ayarlayıp baskı aldım.

anladım tamamdır, görünce direk oradan başlamak istedim. Şimdi aşağıya ekleyeceğim bağlantıdan ayarlara bakıp fark varsa veya doğrudan bu profil ayarları ile baskı almayı deneyebilirsin ASA filament için.

Bunun dışında, dış duvar hızın kaç mm s bilmiyorum ama yüksek ise düşürebilirsin, 100 - 150 mm/s ideal. Yani ekstra ayar vs söylemeyeceğim çünkü modelin oldukça basit doğrudan basması gerekiyor. Biraz sıkıntılı bir model olsaydı değişken katman yüksekliği ayarını verecektim ama bunun için gerek yok (boşuna baskı süresini uzatırız)

son olarak yine eklemek istiyorum bazen unutanlar var; üst ön kapak kapalı değil mi ?

Geri