Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Pürüzsüz anahtarlık nasıl basarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
A1 Combo
🔹 Kullanılan Filament
Porima Silk Gold, Porima Siyah PLA
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu Stüdyo

faith

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
8
MakerLab'den ürettiğim anahtarlığı bastığımda üst yüzeyinde pütürler oluşuyor ütüleme vs. de açtım nasıl bir ayar yaparsam pürüzsüz hale gelir, renk değişimleri vs. de olmakt1d0fad50-baf0-4376-a398-f1db948c8539.webpa hatta

Çözüldü Pürüzsüz anahtarlık nasıl basarım

MakerLab'den ürettiğim anahtarlığı bastığımda üst yüzeyinde pütürler oluşuyor ütüleme vs. de açtım nasıl bir ayar yaparsam pürüzsüz hale gelir, renk değişimleri vs. de olmaktEkli dosyayı görüntüle 158a hatta

Küçük model ve detay çıkıntılarda bunlar normal doğrusu yapacağın tek şey var; görülen yüzey kısmının alt kısmına getirip tabla yüzeyinden daha düz çıkmasını sağlayabilirsin. Yani görünen yüzey tablaya bakacak, üst kısım ise anahtarlığın arka kısmı olacak. Bu şekilde biraz daha güzel sonuç alırsın.
MakerLab'den ürettiğim anahtarlığı bastığımda üst yüzeyinde pütürler oluşuyor ütüleme vs. de açtım nasıl bir ayar yaparsam pürüzsüz hale gelir, renk değişimleri vs. de olmaktEkli dosyayı görüntüle 158a hatta

Küçük model ve detay çıkıntılarda bunlar normal doğrusu yapacağın tek şey var; görülen yüzey kısmının alt kısmına getirip tabla yüzeyinden daha düz çıkmasını sağlayabilirsin. Yani görünen yüzey tablaya bakacak, üst kısım ise anahtarlığın arka kısmı olacak. Bu şekilde biraz daha güzel sonuç alırsın.

Çözüm
çok teşekkür ederim o zaman tek yüz tablaya bakacak şekilde basacağım

Geri