M müdür Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı Kullanıcı Katılım 4 Ağu 2025 Konular 8 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puan 6 13 Eyl 2025 #1 stl dosyasının mantığını anlamadım stl dosyasını hangisini basıcam bana link atarmısnz yada direkt dosyada olur filementleri kullanamıyoru
stl dosyasının mantığını anlamadım stl dosyasını hangisini basıcam bana link atarmısnz yada direkt dosyada olur filementleri kullanamıyoru
Çözüldü porima eco filement yardım HakaN 13 Eyl 2025 Porimanın sitesine girip eko filament ürününe girip ürün açıklamasında .STL dosyası var onu indirip basman yeterli.
Porimanın sitesine girip eko filament ürününe girip ürün açıklamasında .STL dosyası var onu indirip basman yeterli.
HakaN Mehmet Hakan Yavuz Yönetici Kurucu Deneyimli Kurumsal Hesap VIP YouTube Onaylı Hesap Katılım 15 May 2025 Konular 89 Mesajlar 819 Çözümler 126 Tepkime puanı 223 Puan 106 Yaş 33 Konum Eskişehir 13 Eyl 2025 #2 Porimanın sitesine girip eko filament ürününe girip ürün açıklamasında .STL dosyası var onu indirip basman yeterli. Oyla 0 Downvote Çözüm
Porimanın sitesine girip eko filament ürününe girip ürün açıklamasında .STL dosyası var onu indirip basman yeterli.