Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüPETG filament kullanıyorum A1 combo cihazım. Baskı da görselde ki sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz
hocamın dediği gibi, katman yüksekliğini düşürün + benim tavsiyem: estetik olması gereken yönü her zaman üst tarafa getirin, o yönde destek kullanmayın.
ben olsam bu parçayı ortadan ikiye böler ve baskı sonrasında birleştirirdim. hem desteksiz hem de daha estetik olurdu.
Şimdi bu tarz çıkıntılı modellerde yapabileceğin ilk şey baskıyı iyileştirmek adına Değişken Katman Yüksekliği ayarını kullanabilirsin. Bu ayarı nasıl kullanabileceğini anlaman için kısa bir shorts videosu ekliyorum.
Burada gördüğün gibi mantığı anlayıp bu şekilde bir ayarlama ile baskıyı bir tık iyileştirme imkanın var.
hocamın dediği gibi, katman yüksekliğini düşürün + benim tavsiyem: estetik olması gereken yönü her zaman üst tarafa getirin, o yönde destek kullanmayın.
ben olsam bu parçayı ortadan ikiye böler ve baskı sonrasında birleştirirdim. hem desteksiz hem de daha estetik olurdu.