Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Orijinal power kablosu alternatifi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan faith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
a1 combo
🔹 Kullanılan Filament
x
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Bambu Stüdyo

faith

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
22
Yazıcımı garantiye yollamıştım ve power kablosunu koymayı unutmuşlar, laptopumun şarjının power kablosunu taksam herhangi bir sıkıntı vs. olur mu ? Desteğe yazdığımda bir sıkıntı olursa garantiden çıkacağını belirttiler
1757465191186.webp

Çözüldü Orijinal power kablosu alternatifi

Yazıcımı garantiye yollamıştım ve power kablosunu koymayı unutmuşlar, laptopumun şarjının power kablosunu taksam herhangi bir sıkıntı vs. olur mu ? Desteğe yazdığımda bir sıkıntı olursa garantiden çıkacağını belirttiler
Ekli dosyayı görüntüle 878
Asla sıkıntı olmaz bunlar standart kablolardır. içlerinde 3 adet kablo olur bunlar nötr faz ve toprak şeklindedir. Bilgisayar tv ve birçok yerde atandart kullanılan kablolardır. Burada tek dikkat etmen gereken çok ucuza satılan ince olanlar var onlardan değilde kalın olanlardan ve bilinen bir teknoloji mağazasından 150-200 tl ye max alabileceğin kablodur bunlar. Kablolarda amper veya voltaj yada herhangi bir dengeleme yapan bir devre olmaz bildiğin uzatma kablosu neyse buda o tek fark giriş kısmı. Yani...
Bir şey olacağını sanmıyorum ancak tarın kargolayacaklarını söylediler 1-2 gün için riske atmaya değmez gibi geldi başka bir sorun çıkarsa falan boş yere yanmasın garanti zaten yazıcıyı aldığımdan beri sıkıntı bırakmıyor peşimi :D

volt ve amperleri uymuyormuş zaten mecbur bekleyeceğim

Çok saçma :) power kabloları standat 220 iletir sadece volt/amper dengelemez. Bunu söyleyen firma kim gerçekten merak ettim. Güç dengelmesi yazıcının kendi içinden yapar kablo ile yapmaz. Tak gitsin.

kablonun üzerinde sertifika varsa tak gitsin. birşey olmaz.

Asla sıkıntı olmaz bunlar standart kablolardır. içlerinde 3 adet kablo olur bunlar nötr faz ve toprak şeklindedir. Bilgisayar tv ve birçok yerde atandart kullanılan kablolardır. Burada tek dikkat etmen gereken çok ucuza satılan ince olanlar var onlardan değilde kalın olanlardan ve bilinen bir teknoloji mağazasından 150-200 tl ye max alabileceğin kablodur bunlar. Kablolarda amper veya voltaj yada herhangi bir dengeleme yapan bir devre olmaz bildiğin uzatma kablosu neyse buda o tek fark giriş kısmı. Yani işin varsa bekleme al bir kablo kullan rahat ol ama para vermek istemiyorum dersen bir oda senin tercihin tabikide.

Çözüm
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Geri