Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sağalun, benim termal macunda sanırım bir sorun çıktı. :/Bende aldım robo90'dan gayet memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Sağalun, benim termal macunda sanırım bir sorun çıktı. :/
![]()
TZ2.0 Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti Satın Al | Robo90
TZ2.0 Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti 3D Yazıcı Hotend Paket içeriğinde sıcaklık sensörü ve ısıtıcı fişek bulunmamaktadır. Ürün İçeriği: 1 Adet TZ2.0 Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti Robo90 | Robo90www.robo90.com
Bu ikisinden birini alacağım galiba ama farkını çözemedim.![]()
Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti V2.0 Satın Al | Robo90
Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti V2.0 3D Yazıcı Hotend Paket içeriğinde sıcaklık sensörü ve ısıtıcı fişek bulunmamaktadır. Ürün İçeriği: 1 Adet Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti V2.0 Robo90 | Robo90www.robo90.com
ısıtıcı elımde var zaten 50tl idi 3 tane almıştım temudanısıtıcı yok ikisinde bu ince noktaya dikkat ettin mi ? bunun dışında fark göremedim biri siyah biri kırmızı ama Siyah olanın nozul kısmında 2 tane civada eklenmiş. Bu olumlumu olumsuz durum mu bilemedim.
benım sorunum galıba termal macundan oldu yenıde aldım sagolasın ama yıne temudan aldım robo90 vs aynı kısıden cıkıyor hepsı bence@FevFlash45s Kusura bakma baskı almaya ara verdiğimden dolayı geri dönüş yapamadım, bugün denedim bende de yalama yaptı oysa ki ilk defa değiştirmeyi denedim yorumları vs. de iyiydi üzdü birazRobo90'dan aldığımı da aynısı tekrar tekrar söküp takınca olur mu diye denedim 3-4 defa hiç bir sıkıntı olmadı siyah kafalı olandan devam artık
Olabilir ama o altın kafalı olandan 2 tane almıştım şuan ikisinde de sorun yaşadım, siyah kafalı bi tane daha almıştım çinden o sıkıntı olmadı mesela bu altın kafalı olanlara bulaşmicam artıkbenım sorunum galıba termal macundan oldu yenıde aldım sagolasın ama yıne temudan aldım robo90 vs aynı kısıden cıkıyor hepsı bence
Çok sert mi? Kendi içinden çıkan üst cama değiyor, bazen ses çıkarıyor.Bu arada AMS Lite'ın teflon borularının ucu artık aşağıya bakıyordu ondan dolayı sokarken vs. zorlanıyordum temudan teflon boru sipariş ettim biraz kullanma deneyimim oldu herhangi bir sıkıntı çıkarmadı memnun kaldım isteyenler yedek olsun diye alabilir link bırakıyorum. Ek olarak silikon nozul temizleme aparatını ve filament kesici de aldım ne olur ne olmazTek sıkıntı teflon borular sarılarak gönderildiği için biraz yamuk yumuk çok nizami durmuyor fakat zamanla şeklini alır diye düşünüyorum
Sertlikleri aynı diyebilirim bir fark yok gibiÇok sert mi? Kendi içinden çıkan üst cama değiyor, bazen ses çıkarıyor.
Güncelleme 150 tane anahtarlık bastım ucu çok hızlı tıkandı eritirken uç kısmında yalama oldu. Benim müdahelem mi yanlıştı yoksa benim filamentlerim mi kötü (valment) çok tıkanma yaptıSağalun, benim termal macunda sanırım bir sorun çıktı. :/
![]()
TZ2.0 Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti Satın Al | Robo90
TZ2.0 Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti 3D Yazıcı Hotend Paket içeriğinde sıcaklık sensörü ve ısıtıcı fişek bulunmamaktadır. Ürün İçeriği: 1 Adet TZ2.0 Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti Robo90 | Robo90www.robo90.com
Bu ikisinden birini alacağım galiba ama farkını çözemedim.![]()
Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti V2.0 Satın Al | Robo90
Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti V2.0 3D Yazıcı Hotend Paket içeriğinde sıcaklık sensörü ve ısıtıcı fişek bulunmamaktadır. Ürün İçeriği: 1 Adet Bambu Lab X1, X1C, P1P,P1S Hotend Seti V2.0 Robo90 | Robo90www.robo90.com
Hepsi aynı fabrikadan çıkıyor, satıcı renk fark etmeksizin ama ben şimdi termal macunda hata yaptım sanırım. Yenisini daha dikkatli inceleyeceğim, bakalım ne olacak.Güncelleme 150 tane anahtarlık bastım ucu çok hızlı tıkandı eritirken uç kısmında yalama oldu. Benim müdahelem mi yanlıştı yoksa benim filamentlerim mi kötü (valment) çok tıkanma yaptı