Laptopuma Orca slicer kurdum ve yazıcıya bağlamak kolay mı? Nasıl bağlarım yazıcıya???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yazıcınız ne marka ? eğer bambuysa kullanmanıza gerek yokLaptopuma Orca slicer kurdum ve yazıcıya bağlamak kolay mı? Nasıl bağlarım yazıcıya???
Sen ilerle takıldığında yerde yazarsin kolay birseyTamamdır. Peki onu nasıl yazıcıya bağlarım?![]()
Son mesajımda Orca'dan bahsetmedim. Siz, Bambu Studio linkini verdiniz ya onu diyorum. Bambu Studio'yu nasıl bağlarım yazıcıya? Acemiyim kusura bakmayın.Sen ilerle takıldığında yerde yazarsin kolay birsey
@HakaN; adaşım şimdi ben Bambu Lab P1S kullanıcısıyım. İlk başlarda Bambu Studio kurdum ama yazıcıya bağlayamadım. Sonra Orca kurdum ondan da birşey anlamadım yazıcıya bağlama konusunda. Benim için fark etmez Bambu Studio'da kullanabilirim.
Hmmmm. Anladım üstadım.Şöyle;
Mantık ve izleyeceğin yöntem şöyle.
Bambu Stüdyo Bilgisayar için +9 Bambu Handy Telefon uygulaması. Bu uygulamalar için 1 tane hesap oluşturcan ve giriş yapmış olacaksın 2 uygulamaya + bu hesaba eşleştirdiğin yazıcı bağlandığı zaman uygulamayla giriş yaptığın kullanıcı bilgilerin ile nereden girersen gir yazıcılarına erişim yapabilirsin.
Şimdi gelelim Yazıcıyı bağlama kısmına. Bunun için telefondan Bambu Handy uygulamasını indir giriş yap. Daha sonra yazıcının ekranında zaten ağ ayarlarından girip connect dediğinde ekrana küçük bir QR kod çıkacak. Bu kodu telefonun Bambu Handy uygulamasından Devices segmesinden üstte + kısmına cihaz ekleye tıklayıp QR kodu okut ve otomatik bağlanır. Daha sonra o bilgilerin ile bilgisayarındaki programa giriş yaptığında zaten görmüş olacaksın.
Yanlış hatırlamıyorsam Ayarlardan WLAN kısmına tıklayınca WİFİ bağlı değil ise yazıcı zaten yine QR kod çıkacak. Biz bunları yazıcıyı ilk kurarken yaptığımız için sonradan tam ekrandan nasıl yapılıyor doğrusu ezberimde değil.
Merhaba!28. dakikadan sonra izleyin detaylı anlatıyor hocam
Hmmmm. Anladım üstadım.
Biraz kafam karıştı ama anladım her halde..
Merhaba!
O videonun o kısmını izledim ama telefondan yazıcıya bağlamayı gösteriyor her halde o kısımda.
Neyse araştırır öğrenirim sorun değil. Yine de teşekkür ederim.