Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü orca slicer kurulumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smtmzc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açmış olduğunuz konu içeriği çözülmüş ise lütfen bunu işaretleyin
🔹 Yazıcı Marka Model
creality ender 3 v3 plus
🔹 Kullanılan Filament
ender / solvix
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
creality print

smtmzc

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
2
merhabalar;
Orca slicer kullanmak istiyorum. yeni de başladım 3d yazıcı kullanmaya. creality ender 3 v3 plus var.
ancak orca yı kuramadım ve orcaprint indirdiğimde süekli hata alıyorum.
yapılan bariz bir hata var mı acaba ?
atladığım bir yer gibi?

Çözüldü orca slicer kurulumu

şimdi print olayı farklı daha doğrusu şöyle;

Orca Slicer ayrı birde Creality müşterilerine önerdiği dilimleme programı olan CrealityPrint var. İkisi zaten aynı. doğrudan Orcayı kullancaksınız onu indirip kurmanız yeterli Print ile işiniz yok normalde.

kuurlum sonrası yazıcı profilinden yazıcınızı seçmeniz yeterli. Eğer bu aşamada farklı bir hata alıyorsanız ekran görüntüsü eklerseniz daha net görebiliriz
aldığın hata nedir tam olarak nerede takıldın

orcaprint yüklememi istiyor ve yüklemenin sonunda dosya görüntülemede hata oluştu diyor.

şimdi print olayı farklı daha doğrusu şöyle;

Orca Slicer ayrı birde Creality müşterilerine önerdiği dilimleme programı olan CrealityPrint var. İkisi zaten aynı. doğrudan Orcayı kullancaksınız onu indirip kurmanız yeterli Print ile işiniz yok normalde.

kuurlum sonrası yazıcı profilinden yazıcınızı seçmeniz yeterli. Eğer bu aşamada farklı bir hata alıyorsanız ekran görüntüsü eklerseniz daha net görebiliriz

Çözüm
Merhaba herkese kolay gelsin benim de bu durum ile alakalı bir problemim var. Ben normalde bambu lab kullanıyorum. Ancak orca slicer gördüğüm kadarıyla daha detaylı ve dilimleme konusunda bambu stüdyodan daha hızlı yapıyor. Ama ben orca slicer kurduğum zaman herşeyi doğru şekilde yapmama rağmen orca uygulamasından sadece yazıcının lambasını açıp kapatabiliyorum. İp olarak bağladım bambu studio hesabımdan çıktım hepsini denedim başarıyla hatasız kuruluyor ama sadece lamba açıp kapatıyorum başka hiç bir şey yapılmıyor. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba herkese kolay gelsin benim de bu durum ile alakalı bir problemim var. Ben normalde bambu lab kullanıyorum. Ancak orca slicer gördüğüm kadarıyla daha detaylı ve dilimleme konusunda bambu stüdyodan daha hızlı yapıyor. Ama ben orca slicer kurduğum zaman herşeyi doğru şekilde yapmama rağmen orca uygulamasından sadece yazıcının lambasını açıp kapatabiliyorum. İp olarak bağladım bambu studio hesabımdan çıktım hepsini denedim başarıyla hatasız kuruluyor ama sadece lamba açıp kapatıyorum başka hiç bir şey yapılmıyor. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı?
Bunu ayrı bir konu açarak dile getirir misin lütfen, gündüz arkadaşlar yardımcı olacaktır. Doğrusu Bambu stüdyo dışında bir dilimleme programı kullanma ihtiyaçım olmadı, orca slicer sadece Elego cihazım için arada açıyorum o kadar. O yüzden Bambu ekosisteminde nasıl net bilmiyorum ama gündüz bilenler yazacaktır.

Geri