Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular Orca slicer iç katmanlar boş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LaZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
🔹 Yazıcı Marka Model
Flsun s1
🔹 Kullanılan Filament
Pla hs
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
Orca

LaZ

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
2
Curada dilimleme yaptığımda modelin içindeki çizilmiş olan duvarlar yapılar varken Orca da sadece dıştaki duvar var böyle basıncada model dayanıklılığı azalıyor ayarları karıştırdım deneme yanılma yaptım ama çözemedim bir türlü videoların uzantısı desteklemediği için arşivleyip yüklüyorum.

anladığım ikisinin arasında mevcut dilimleme sonrası birinde normal iç dolgu var diğerinde iç dolgu yok sadece duvarlar var ?

Baskı ayarlarının görüntüsü var mı dolgu oranları nedir veya ayarları kurcalamak yerine 2 program arası baskı ayarlarının karşılaştırıp fark olup olmadığı anlaşılır

anladığım ikisinin arasında mevcut dilimleme sonrası birinde normal iç dolgu var diğerinde iç dolgu yok sadece duvarlar var ?

Baskı ayarlarının görüntüsü var mı dolgu oranları nedir veya ayarları kurcalamak yerine 2 program arası baskı ayarlarının karşılaştırıp fark olup olmadığı anlaşılır
Programlar arası ayarları karşılaştırdım iki baskıda dolgusuz dilimleniyor birinde iç duvarlar var diğerinde yok bir türlü bulamadım. STL ve GCODE dosyasını yükledim yazıcımın tablasıyla uyumlu olmadığı için GCODE dosyasını direk yazıcıya atıp bastıramıyorum mecburen Orca da düzenleyip kendim oluşturmam lazım. Acaba siz Cura ve Orca da deneyebilir misiniz?

Ekli dosyalar

Şimdi bunu dolgu eklersen ona göre dilimler, eklemez isen 0 yaparsan dolgusuz sadece duvar ekler. Kanat kısmı %5 dolgu ideal. Bunu dolgusuz basarsan sıkıntı yaşarsın. Bende 2 programda yok bambu kullanıyorum.

Geri