Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OpenCart E-Ticaret Sitesi için Kullandığım Entegrasyonlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HakaN

Mehmet Hakan Yavuz
Yönetici
Kurucu
Deneyimli
Kurumsal Hesap
VIP YouTube
Onaylı Hesap
Konular
89
Selamlar Arkadaşlar

Yayınladığım video içerisinde E-Ticaret sitesini kullanırken video içerisinde kullandığım Hosting, Tema, SMS, Ödeme Araçı gibi firmaların bağlantısını aşağıdan bulabilirsiniz. Bunların benim kendi tercihlerim ve sizlerde alternatiflerine bakabilirsiniz.

1- Hosting Firması: Kendi sunucum olduğu için ekstra satın almadım ama aşağıdakini inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda domain satın alma işleminide tamamlayabilirsiniz.

2- Tema: Benim tercih ettiğim tema firması paket olarak hazır kurulum satın aldım ve aşağıdaki bağlantıyı kullandım. Alternatiflerine bakabilirsiniz.

3- SMS Modülü: SMS entegrasyonu için OpenCart sitesinde NetGSM tercih ettim. Öncelikle Abonelik başvurusu yaparak bu işlemi başlatıyorsunuz. Daha sonra panelden OpenCart eklentisini indirip kuruyorsunuz. Son olarak gerekli bilgileri girip entegrasyon işlemini tamamlamış olursunuz. NetGSM üzerinden SMS paketleri satın alarak sistem çalışır.

4- Ödeme Araçı ( Kredi Kartı ): Benim yıllardır kullandığım PayTR hesabım var zaten. Burası içinde yine başvuru yaparak aynı mantıkla ilerliyorsunuz. Sitenin kurulumu ve ürün eklemesini tamamladıktan sonra başvuru yaparsanız rahat onay alırsınız. Alternatifleri İyzico vs vs vs. Bunun için vergi mükellefi olmanız gerekir dostlar.

5- Kargo entegrasyonu: Geliver tercih ettim, sizin adınıza hazır uygun fiyatlı anlaşma ile mevcut fiyatlar üzerinden gönderim yapıyorsunuz.

6- Fatura Entegrasyonu: E-Fatura Mükellefi olanlar için kullanabileceği entegrasyon için ben BirFatura tercih ettim, daha doğrusu yıllardır kullandığım firma. Sizler yine alternatiflerine bakabilirsiniz.

Konuyla ilgili soruları olanlar konu açabilir veya yorum olarak yazabilirsiniz.

Geri