Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorular model kesme ayırma sorunu?

🔹 Yazıcı Marka Model
bambulab a1 combo
🔹 Kullanılan Filament
PetG
🔹 Nozul
  1. 0.4 mm
🔹 Dilimleme Programı
bambu studio

BiAcaipADAM

VIP YouTube
VIP YouTube
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
2
iyi akşamlar görsellerdeki modeli ücretli olarak satıl aldım ama model 5 renk ve tek parça ve baskısı sorun olacağı için bölmem lazım. şapka kısmını meshmixer ile ayırsam bile bu modelin elindeki oltanın ayrılması gerekiyor dilimlemede sorun oluyor bir arkadaş kendi bölmüş yada başka bir yerden parçalı halini satın almış sanırım. Modelin fotoğraflarını çekip 3d modelleme sitesine yükledğimde elileri bozuluyor malesef kameram kaliteli olmadığı için sanırım. bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ?

Ekli dosyalar

• 0.webp
    0.webp
    8.7 KB · Görüntüleme: 2
  • 2.webp
    2.webp
    33.2 KB · Görüntüleme: 3
  • 3.webp
    3.webp
    44.5 KB · Görüntüleme: 2
  • 5.webp
    5.webp
    47.6 KB · Görüntüleme: 3
Bu konu için şöyle öneri yapabilirim.

Bunun için Blender gibi programları iyi bilen birinin mesh yapmasına bakar. Bunun içinde tek yöntemin büyük ihtimal bionluk gibi tasarım desteği veren birini bulup ufak ücret karşılıında yaptırman olacak. Buradan ücretli veya ücretsiz tasarım desteği veren çıkar mı bilemem ama genel durum bu.

Bu Konuda Ücreti Karşiliğinda yardımcı olabilecek birisi varsa özel mesaj ile ulaşabilir mi ?

sana bionluktan birinin linkini vereceğim mesaj at konuş bakalım. Geçenlerde ben bir iş yaptırdım gayet memnun kaldım fiyatıda makul seviyede idi.

alternatif isimlere bakabilirsin.

Geri