Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

MakerWorld'de Jeton Satın Almak!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakOz3D
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HakOz3D

Onaylı Hesap
Onaylı Hesap
Kayıtlı Kullanıcı
Konular
4
Merhaba arkadaşlarım, kolay gelsin. MakerWorld'de jeton alabileceğim yer nerede var? Mesela benim 14 jetonum kalmış. MakerWorld'de nereden satın alabilirim?

Selamlar

Bahsettiğiniz Kredi mi? Puan mı?

Makerworld üzerinde 2 türlü sistem işlemekte.

1- Yaptığınız görevler karşılığında elde edilen puanlar.
2- Puanlar karşılığında satın alınan Krediler. Krediler bazı araçları kullanarak satın alma veya yapay zeka gibi araçları kullanmak için harcama yaptığımız kredi.

Büyük ihtimal sizin krediniz bitmiş olsa gerek; Krediyi puan ile satın alıyorsunuz. 1 Puan ile 10 kredi veya 10 puan ile 100 kredi alınıyor. Puan almak aslında oldukça kolay, profilde yer alan görevleri yapmak yeterli.

Özetle fiziki olarak ödeme yaparak puan satın alınmıyor.

MakerWorld'de büst yapmak için kullanılan jetonlar mesela. 1 jetona 10 jeton veriliyor onlardan. Geçen 100 jeton alayım dedim 10 puanımı yediler ve 100 jeton vermediler maalesef. Görev derken nereden görebilirim onları?

Büst ve benzeri araçlar için Kredi gidiyor. Bunun için 2 seçenek var zaten alta resim ekledim.

1757769626116.webp

Görevler şöyle;

1757769651429.webp

Son olarak Makerworld genel anlattığım video ekliyorum, zaman bulursanız onuda izlersiniz.

Haaaaa. Oke..
Şimdi anladım adaşım.
Çok sağ olasın, var olasın. Kolay gele..

Geri